reklama

mamusie grudniowe:)

Ja tylko na chwilkę...
dziewczyny dziękuję za informacje do artykułu... pochwalę się jak skończę:)

Nonek - :laugh2: ty wiesz!!! dziękuję!!!
Nieistotku - ;-) :happy: :-D
katar leczony trwa tydzień, nie leczony 7 dni... musicie przetrzymać... chyba, że coś by się działo to do lekarza marsz!!!

Kasiu - super fotki
Lucky - :laugh2:
Miłka - gratulejszyn!!!!

Spadam... dziś mam gości i idę robić żarełko:tak:

reklama
no wesolo macie dziewczyny z dwojka dzieciaczkow :rofl:

nieistotku na goraczke lekarka polecala mi paracetamol w czopkach, probowalas?

kasia to pewnie mozna jakos odsierzyc, no bo co juz nie bedziesz mogla zadnego zdjecia wstawic? bezsensu!!

Przyznam szczerze, ze ja bylam w ciezkim szoku. Ze ludzie cos takiego kupuja. Ciarki przechodza.
Moje dziewczyny sobie slodko spia. Ja sie chyba dzis troche zrelaksowalam i wyluzowalam. Wieczor byl bardzo spokojny. Jak nie u nas ostatnio. Pozwolilam Julce przy kapieli Majeranki, spedzilysmy troszke czasu razem na spacerze, mala zostala u babci. Choc te pol godziny, ale zawsze. Kurcze zeby zawsze tak bylo.
Niestety od jutra wieczorem bede miala gosci chyba. I to na caly weekend. Przyjezdza moja bratowa z dziecmi. Na szczescie bez brata. Jego nie chce znac. Nie wiem co wymyslic, jak im zorganizowac czas. Ale pewnie wyjdzie w praniu. Niech nie licza na obiadki. Gotowac dla calej gromady nie bede.
Coz teraz wybieram sie do lozeczka z dobra ksiazka. Relaksowac sie i regenerowac sily przed jutrzejszym.

Śpią!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Obaj i to już!!!:laugh2: :laugh2: :-D :tak: :-) :happy:
Dzięki za zrozumienie:-)

Ta lalka wrrr:eek: lityl skeri:baffled:

Smoczki świetne wynalazki! Jeszcze raz uczę się dzieci i powiem że ciut łatwiej z takim pomagaczem:tak: ;-)

Nieistotna współczuję Filipkowi i Tobie też. Jak Lil miał katar to 3 noce spałam na siedząco z Nim na rękach w pionie, żeby mógł oddychać, ...czego sie nie robi dla ukochanych dzieciaczków:-) Masz fridę lub sopelka, prawda? Katarek u takiego maleństwa pomoże rozpuścić Sterimar;-) Glutki same wylecą z pomocą fridy:tak: na nasivin też są limity których trzeba bardzo przestrzegać, a Sterimarem pomagać mu można co chwilkę:-)
Powodzenia i zdróka życzę. Uściaskaj swego Promyczka śliczniuszka.:-)

reklama
hej kochane,

ja jutro ide wreszcie na szczepienie, i to do tego lekarza, ktory jest takze alergologiem. masakra z ta wysypka, teraz juz cale cialko, choc pojedyncze krostki, ale wszedzie. grrrr. nabialu juz kilka dni nie jem.
zmienilam tez oliwke.

pisze jedna reka ;-)

ja Fifke dopiero bede kapac ;-) hihi.

kurde nie bede wiecej pisac, bo wnerwia mnie ta powolnosc jednej reki ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry