reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
bedzie dobrze
pozdrów szczurka

ja dzisiaj w końcu poszłam do gina
wszystko ładnie etc
dostałam recepty na yasmin mam sie zgłosic za pół roku
ajt

ps
mam ochote na babska impreze, plotki, pijaństwo i brak opcji: dzieci i mężowie przez 1 wieczór

Trzymamy Miłka- a jaką szczepionka szczepisz? My się zdecydowaliśmy na 5w1 - idziemy we wtorek. Cholera, trochę drogo, ale przecież potem można żałować.

Sugar - ja tez che sie upić!!!!!!!!!!! Tak bardzo mi tego brakuje... Kurde, jak rasowy menel już sie wypowiadam:-p:-p:-p:-D

Nieistotna
- to dobrze,ze juz lepiej. SZlag by te szpitale i i ch prezenty...

Smak zimnej wodeczki...hmmm a jeszcze lepiej jaka Tekilka z limonka. Albo wisnioweczka na spirytusiku roboty mojej tesciowej. I takie gadanie w pijanym widzie, och mialabym sie z czego wyzalac! Ale by mi ulzylo.

Sugar, spoko nie żałuj kaski na winko a co tam;-) Z T. też kupujemy czerwone półwytrawne melniki, gamzy lub wytrawne cabernety sovi... Picha:tak: :happy:

Nonek tak tak tekila :tak: ale ja z solą i cytrynką:-) . Sierra silver the best!:laugh2:

Pijaństwo babskie!!! Strasznie fajowa sprawa, ale kobitki wszystko nadrobimy za kilka miesiączków;-) :-D

Ale kurna kusicie!!! Zimna wódeczka, tequilla - mniam, mniam...
wczoraj walnęłam sobie zimnego pół piwka:tak: ale pycha!!! czasami sobie pozwalam na winko czerwone pół- lub wytrawne... pół lampki - mniam... i Nat nic nie jest:-D :-D

reklama
Oj ja to lubie czasem sobie do winiarni skoczyc kupic jakies winko. Choc i w zwyklym sklepie np. Kagora, pachnacego suszonymi sliwkami (mi sie tak kojarzy). Ogolnie to lubie slodkie i ciezkie wina. Za to niecierpie szampana.
kate_less jak tam goscie? Cos cichutko u Ciebie...;-)
Dziewczyny trzymam kciuki za szczepionka. Bedzie git. Przyzwyczaicie sie.:-)
My z Majeranka idziemy na szczepienie 14 lutego. Piekne walentynki.
Teraz ide sobie pospac. Mala spi, ja tez odespie noc. Julka jak nigdy zlala sie do lozka.K(pik pik pik) mac. 4 rano a ja zmiana przescieradla, pizamy itp. Na szczescie spi z podkladem pod przescieradlem. Nie mowiac o nocnych karmieniach, nie wiem czy przespalam 3 godziny pod rzad.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry