reklama

mamusie grudniowe:)

Roniak - przesyłam wirtualne przytulanki i całuski... :rolleyes2: czekamy na ciebie...
wiesz, że aby normalnie funkcjonować... będziesz się musiała z tym zmierzyć... czekamy, żeby ci pomóc:tak: :tak: :tak: pamiętaj o tym!
Fanti - :):):)

reklama
mała bedzie dobrze pamietaj!!!

ja własnie zostałam słomianą wdową
i mówię wam jak mi sie juz teskni!!
moze jak dobrze pojdzie uda mi sie wyrwac na 34 dni next weekend
zobaczymy

a co do tatusiow to moj jest idealny
karmi, kapie, przewija, przebiara i nie ma problemu zeby go zostawic z malym :-)

Fanti, ta fryzjerka jakas 'durna':evil: przeciez ojciec moze sie rownie dobrze zajac dzieckiem jak i matka. a czasami nawet lepiej jezeli np zajmowal sie mlodszym rodzenstwem a mamusia jest jedynaczka. nie wyobrazam sobie robic wszystkiego samemu podczas gdy koles bedzie lezal na kanapie:baffled:czasami wychodze z domu na caly dzien i nie czuje sie wyrodna matka.wrecz przeciwnie; mysle ze dzieki temu mam wiecej przyjemnosci z przebywania z nią.

Roniaczku - trzymaj się. Jesteśmy z tobą, jakby co - wal śmiało.

Ja wychodzę dwa racy w tygodniu na 4 godziny (na ang) i zawsze zostaje z małymi mój m i nie mam żadnych obaw. A czasem jak wybywamy np na stok, to zostawiam małą z mamą lub siostrą i też nie mam żadnych skrupułów. Chyba kwalifikuję się na wyjątkowo wyrodną matkę.;-)

Wiecie co.. chyba powinnyśmy zaryzykować stwierdzenie, że grudniowe mamy to wyrodne mamy..hehe;-) A może założymy partię wyrodnych matek..:-D:-D:-D A jej liderem będzie Nieistotna bo sama mówi, że jest wyrodna do kwadratu.. ;-)

reklama
Milka czasem to ja nie przeklinam :)
klnę non stop, od urodzenia, jak szewc
i mowia zem wyrodna bo mowie ze moje dziecko ma gebe, morde itp

jestem niekwestionowana liderka wyrodnych mam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry