reklama

mamusie grudniowe:)

Luckymama ja raczej spodziewałam się zdrowego objechania mnie za palenie a nie usprawiedliwiania..:baffled: Oczywiście przy dziecku nie palę ale samo palenie jest nie fajne tylko że palaczowi to tak ciężko zrozumieć..:baffled: No coż.. jak wreszcie zgubię swoje zbędne kg to może wezmę się za palenie..;-)

reklama
fanti to maly ma apetyt ze ho, ho
Helenka to max 120 ale mleka, w nocy tez mniej 70-80, niby wiem ze to indywidualne, poza tym moja to taka kruszynka (2250 waga urodzeniowa, teraz to nie wiem czy nawet 4 kilo wazy) wiec i je mniej, ale ja glupia juz zaczynam schizowac ze za malo:wściekła/y:

lucky niby szybko minie rok ale ja juz sie doczekac nie moge, potem tez pewnie bede narzekc bo jak mi takie dwie zaczna latac po mieszkaniu to bedzie jeszcze wiekszy sajgon, dzis jak bylam sama z Helenka to taki blogi spokoj panowal i tyle rzeczy dalam rade zrobic, ech...

Atol - a właśnie... twoja Mała miała 2250 gram przy urodzeniu, a wydaje się taka duża na zdjęciu... czy lekarze się nie pomylili... może miało być 3250??? tak się nad tym zastanawiałam... dlaczego tak mało ważyła? czy to nie pomyłka?

kate nie, zdjecia klamia:tak: , byla potem wazona bardzo duzo razy czy przybiera wiec o pomylce nie moze byc mowy

dlaczego tak malo? oto jest pytanie, albo taka moja uroda (Hania wazyla 2300 )albo cos nie tak z lozyskiem, ale to tylko moja hipotez nie potwierdzona zadnymi badaniami

jak 14 bede na szczepieniu i ja zwaza to napisze ile przybrala

dobrej nocki, pa

ale sie usmialam z wyrodnych mam :laugh2:
mi oczywiscie tez sie zdaza, zwlaszcza w nocy !!
czasem przeklne pod nosem albo podniose glos (za co go pozniej przepraszam).
milo slyszec ze to nie tylko ja mam takie "zagrywki" :-)

mi tez sie chce czasem zajarac ale w czasie karmienia nie ma takiej opcji!!

Nieistotna usciskaj Filipcia! jak on sie czuje, juz lepiej??

Fanti ja rzuciłam palenie jak zaszłam w ciążę z Liluśkiem:tak: :-) Wiem co to znaczy nie palić gdy sie lubi palić. Ja bardzo lubiłam, ale do cholery tu o dzieci chodzi!!!:tak: :happy: Olej kilogramy!!! Zdecydowanie bedziesz ładniejsza z dodatkowymi 2 kilogramami niż z żółtymi zębami, fetorem z buzi, potem palaczy, przesiąkniętymi dymem włosami, kaszlem i szarą ziemistą cerą. Chwila przemyślenia i zobaczysz że kolejna faja stanie Ci kościotrupkiem w oczach. Powodzenia!!!;-) :happy:

Pingwinek Ciebie to wogóle nie rozumiem!:no: Po co zaczęłaś palić!!!:wściekła/y:
I do tego tak silnie walczyłaś o karmienie piersią! Nie można było się Ciebie nachwalić, a Ty dajesz swojemu dziecku najbardziej złe mleko, bo mleko palacza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y:
Odstaw faje od razu!!!

Kate kochana (wielka buzia:-) ) to nie straszenie, tak się może naprawde skończyć! :tak:

Dziewczyny ROZSĄDKU!

Atol trzymam kciuki.
A z dwójką wcale nie trudniej niż przy jednym w tym samym mniej wiecej wieku.:tak: Serio sprawdzone:tak: . Moja kumpela przyprowadzała do mnie swoją córcię i jak oboje gonili bawili się czy jedli to było zdecydowanie lepiej niż teraz, gdy maleńki Miniś bardzo potrzebuje możliwości zaśnięcia:tak:

Dziś ma urodzinki, kończy 3 latka:happy: :happy: :-D :tak: Zleciało jak z bicza strzelił:happy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry