Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mi tam sie te owieczki bardzo podobaja. Ja chyba sobie jutro tez [oszukam suwaczka jakiegos innego. Na razie uciekam spac, zasypiam na stojaco. Majeranka chyba miala cos z brzuszkiem. Porzadnie sie wyproznila, najadla i teraz spi. Ale zaczynam jej podawac Debridat przez kilka dni. Zobaczymy co bedzie w nocy.
ja Alusi podawalam debridat i pomogł ale po 4 tygodniach zaczela miec kolki jeszcze wieksze i lekarz zwiekszyl dawke na 3* 2ml a wtedy potworne kolki ...ja przestalam dawac debridat i mała nie ma juz kolek...okazalo sie ze u Ali koper wloski i wszystko co go ma w skladzie powoduje wieksze bączki przez co mala popiardywala z placzem bo za duzo gazow oddawala a debridat jak Ala sie z kolek wyleczyla zaczal zwiekszac jej gazy...teraz jak co to masuje brzuszek i klade ja u siebie na brzuszku i wteeedy jak sobie odbija...wspomne ze karmilam piersia niestety 2 miesiace tylko..warto czasem bez lekarstwa zadzialac..ja tak zrobilam bo te kolki sa od nadmiaru polykanego powietrza u Alusi...dobranoc znikam
Debridat przede wszystkim zmniejsza napiecie w jelitkach, podawany jest przy kolkach, ale przede wszystkim aby poprawic trawienie. Zmniejsza bol. Reguluje prace jelit.