reklama

mamusie grudniowe:)

ieistotku biedny ten twoj maluszek :-(
moj maly przespal dzisiaj cala noc!! od 24 do 6 rano, jestem dumna!!pierwszy raz!!!!!!!!!!!!!
..aenye ponoc czasem jest dobrze dac sie dziecku wyplakac. na mojego to jakos nie dziala, rozkreca sie tylko coraz bardziej i coraz mocniej placze czego juz nie moge zniesc!!!!!!!!
mimo sporadyczbych ekscesow uwazam ze moje dziecie jest bardzo grzeczne!

a wiecie co sie dzieje z Roni, pewnie biedna ma dola :-( ?
Roni chop chop wracaj do nas!!!!!!!!!!

reklama
RONI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DO PIONU MARSZ!!! Przyzywamy cie, zdolowana kochana babo!!! nudno tu bez ciebie. i chcemy sie do ciebie zwalic, hehe, o ile pozwolisz :-D

no niby wlasnie czasem trzeba odlozyc, ale az sie serce kraje, jak on tak zalosnie wyje. bu. no ale Dawid go nosil na rekach jakies 20 min, a on i tak plakal, i tak. nic nie pomagalo :-(

Jezu ***** trzymajcie mnie bo jebne na cycki

moje dziecko jest dzis biedne
ledwo zyje
caly dzien histerycznie placze z bolu
to chyba zatwardzenie pierwsza klasa

podalam mu czopek, zaczął robic kupke ale z takim krzykiem ze az mu lzy lecialy
ledwo zywy by po tym

pod godzinie od nowa
jak go poloze to tak sie wygina z bolu ze cale cialko podnosi na pietach
i wciaz placze

teraz dal mu paracetamol przeciwbolowo i zasnal
jak znow sie zacznie to ide do lekarza

kasze mokry straszny
ale nie dam mu wpakowac wiecej antybiotykow bo jestem ich przeciwniczka

Nieistotna, strasznie mi zal Filipka:sad:te klopoty z brzuchem tez pewnie przez antybiotyk:dry:

Roni w czw pisala do mnie.u niej są chyba rodzice wiec moze nie ma czasu.

Jeju - Nieistotna - trzymaj się!!1. Im Filipek będzie starszy tym lepiej!. Zacznij mu jabłuszko pdawac, w końcu ma już 3 miesiace - będzie z kupką lepiej.

Nieistotna - ty to masz szkole zycia z twoim bidulkiem... jejku, strasznie mi i jego, i ciebie zal :-( kurcze, zeby takie malenstwa musialy sie zmagac z chorobskami jak dorosli, nie mogac przy tym korzystac z zadnych lekarstw bez szkody dla ich zdrowka!!!...

ja dzisiaj mam dola i serducho mi krwawi normalnie... moj malutki chyba jest chory... nie moge sie do lekarza dodzwonic, probowalam juz 10 razy, az mi glupio... nie odbiera..
dzidzia spala dzis w nocy 8h!!! na poczatku sie cieszylam, ale teraz dalej spi, wlasciwie to budzi sie tylko na jedzenie. do tego wydaje mi sie, ze jest rozpalony, ale termometr nic nie pokazuje - ale on pewnie jest szajbniety, bo od poczatku zanizal temp, nie wiem, o ile!! i na sobie tez nie moge sprawdzic, bo sama jestem przeziebiona i nie wiem, czy tez nie mam temp!!! no i maly kaszle co chwile, kicha, wczoraj - ale raz - pocieklo mu z nosa...
Filipek zachowuje sie, jakby nie mial sily w ogole.. ani porzadnie sie rozplakac, tylko jeczy, ani kupki wycisnac... uo raju!!! i jakos slabo je :-( buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu wyc mi sie chce, chociaz wiem, ze nie powinnam histeryzowac ;-(

Hej dziewczyny...

strasznie mi żal waszych dzieci... kurcze... takie małe i już muszą cierpieć!!! to niesprawiedliwe!!!

a ja jestem mega wyczerpana po weselno-poprawinowych "zmaganiach" o suchym pysku...:-D :-D :-D

Idę spać:)

reklama
Mi tez sie serducha kraja jak piszecie ze Wasze maluszki tak cierpia.
Nieistotna dobrze ze dzisiaj juz lepiej, ale trzymaj sie z dala od antybiotykow.
Aenye nie panikuj. Jak maluch spi to lepiej dla niego. Jak chorubsko go jakies chwycilo to w snie szybciej wyzdrowieje.Najwazniejsze ze ma apetyt! Daj znac czy dodzwonilas sie do lekarza

Ja wczoraj az sie poplakalam. Mala spala gleboko wiec poszlam na dol zamku poprasowac. Maz sie kapal. A mala zaczela wrzeszczec. Maz myslal ze ja przewijam i ze mala wpadla w histerie i niereagowal, a ja nie slyszalam. Jak tylko weszlam na pietro uslyszalam wrzak rzucilam wszystko i pedem do niej, Alez ona byla rozplakana i calkowicie mokre oczka od lez, az ja sie poplakalam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry