reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

mamusie grudniowe:)

kurde to wam powiem ze moj to jest ekstra
kapanie o 21 potem szama i w kime spi do 7, szama i kima do 10-11 albo lezy w lozeczku , gada i oglada karuzele
w dzien tez
jedzonko, bujaczek albo mata albo trzeba poogladac lampki i okna i jakies 2-3 drzemeczki zawsze wali po jedzeniu od1 do 3h

reklama
Sugar Ty się lepiej przyznaj co Ty mu do mleka dodajesz.. hehe..;-) a może dajesz mu popalić marihuanę?? ;-)
A poza tym czy Tobie nie za dobrze??:confused: Na faceta nie narzekasz, co raz wyjazdy, odpoczynki, mały spokojny i ciągle śpi.. To może podziel się szczęściem z innymi bo tak naprawdę nie będziesz wiedziała co to prawdziwe życie..:baffled:

Sugar ty nasza szczesciaro!
mialam cie wczesniej zapytac na wakacje to z malym sie wybieracie?

wlasnie dziewczyny planujecie wakacje z maluszkami?
bo u mnie sie tak wszyscy jakos dziwia jak mowimy ze jedziemy z malym :confused:

mojemu do tej pory udalo sie tylko raz przespac cala noc od 24 do 6 rano!
a tak budzi sie 2, 3 razy, ale o dziwo nie jestem tym jakos strasznie zmeczona!

My kapalismy kiedys o 19tej ale to sie mija z celem bo po samaniu mala nie chciala spac, wiec teraz kapiel kolo 20-21 jedzonko i okolo 30 minutek usypiania. Prawie codziennie o 22:00 22:30 mala juz spi i przesypia do 4-5. Jedzonko, na siedzaco (bo mala nie lubi chwytac cyca jak ja leze) i do lozeczka, szybciutko gasze swiatlo. Mala nawet jak jest przebudzona to zgaszenie swiatla super ja uspokaja i sama zasypia. Spi do 8-9 A potem to juz dzien....i prawie nigdy nie spi twardo tylko ma drzemki po 10-40minut, zabawy,jedzonko.
Sto lat dla Filipka niech w koncu chorubska sie od niego z daleka trzymaja!!!!!

a my nadal co 2-3 godziny w nocy:-D:-D:-D ale mi to już za specjalnie nie przeszkadza bo cyc i spanko. A ja się już przyzwyczaiłam.
Jedynie nienawidzę jak się młoda o 5-6 budzi, bo dla mnie jest to środek nocy:no: - na szczęscie mój m wtedy wstaje, bierze ją sobie do nosidełkai ida do kuchni na kawkę i pogaduszki:-). Potem jak o 8 jedzie do pracy to dopiero mi ją przynosi spowrotem;):tak:

reklama
Dzisiaj z rana robilismy malej zdjecie do paszportu, zobaczcie na nasza sesje....posikalam sie ze smiechu!!!! Tylko ostatnie sie nadawalo :-D :-D :-D :-D :-D
PS NAJWAZNIEJSZE ZE MALA MUSIALA MIEC ZAMKNIETA BUZIE INACZEJ ZDJECIA NIE PRZYJMUJA!!!!
440myax.jpg

2vuyes3.jpg

2gvjyhg.jpg

48gdfmq.jpg

Do góry