reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

mamusie grudniowe:)

pingwinek :-D :-D :-D :-D
ja dzisiaj pojechalam z moja siostra ktora nawiedzila polandie do zlotych tarasow czyli mekka wydawania pieniedzy łelkam
kupilam mlodemu dwie czapki i bluze
sie zbiore i wstawie foty
sie wlasnie zastanawiam czy isc z kolezanka na lumpy ale jakos mnie w plecach łamie hehe

jutro od 12 mam sesje i bede zasowac do jakiejs 18-19
sie mi srednio chce :-p
malego biore ze soba hehe

reklama
witajcie grudniowe mamuski, pozdrawiam z jakiegos miejsca w Afganistanie, zyje i mam sie dobrze :tak: gdyby nie to ze tesknie za Ania, Jaskiem i malikiem to bylo by super :cool2: . 3majcie sie i nie dajcie sie maluchom ;-)

Oj, kochana nasza grudniowa mama Marwac - witamy, pozdrawiamy!!! Wracaj szybko do Ani cały i zdrowy, a my tymczasem ci Anię troszkę pocieszać będziemy!!!

pocieszajcie, wlasnie mi skype nawalil i z rozmowy na dobranoc lipa ;( u mnie juz 1, wiec juz oczy na zapalki mam :(

Witaj Marwac,

tą mamę można gdzieś zmienić w ustawieniach profilu:laugh2:
fajnie ze mozecie gadac przez tego Skype'a chociaż.

a mi Julka nie chce zasnać:sad::sad:

Marwac witaj :D :D

dziewczyny ratunku, zaraz wyłamie sobie pół szczęki, nie daje rady
3tyg bólu mam dość
mam już myśli samobójcze

Nieistotna a bylas w koncu u dentysty? Czy czekasz na wizyte? Wez procha mocnego, malemu nie zaszkodzi. Przeciez po porodzie na pewno bralas, bo ja tak i bedzie git.

Marwac witamy mamusko :-) o twoja zonke bedziemy sie troszczyc :tak:

Nieistotku moze zapodaj sobie ketonal, mozna podczas karmienia a jest dosc mocny! no i oczywiscie do dentysty marsz!!

reklama
Hehe - Roni , ja tego nie oglądam w ogóle bo mnie sama reklama i zapowiedź cichopkowej o torsje przyprawiała....:baffled:

Do góry