reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
u nas od dawna jedna drzemka przedobiednia, ok 13. spi od godziny do dwoch. i jak nie dospi czy nocka ciezka, czy spacer wieczorny to jeszcze ok 18 kimnie na chwile, ale to mega rzadkosc :-)
a mi jakos z tym lepiej, zawsze musialam dwa razy dziennie sie pilnowac, zeby mial sie gdzie wyspac spokojnie, a teraz lajt, po obiedzie ok 15.30 mozna wyjsc z domu
bo do 13 to ja sie ogarniam i chate ;-)
dobranocki juz ostateczne!
a mi jakos z tym lepiej, zawsze musialam dwa razy dziennie sie pilnowac, zeby mial sie gdzie wyspac spokojnie, a teraz lajt, po obiedzie ok 15.30 mozna wyjsc z domu

bo do 13 to ja sie ogarniam i chate ;-)
dobranocki juz ostateczne!
atol
Fanka BB :)
no takk.. ja od rana do okolo14-15 w pracy, a potem przychodzilam i szlam spac z Hanka(helena tez spala) a tu zonk
trudno, wszystko da sie przezyc
jutro moje gnomy wracaja, ale fajnie
smigam spac
jeszcze sobie ksiazeczke poczytam, dobrej nocki, apappapappapapapap

trudno, wszystko da sie przezyc
jutro moje gnomy wracaja, ale fajnie

smigam spac
jeszcze sobie ksiazeczke poczytam, dobrej nocki, apappapappapapapap
K
Kinga85
Gość
czesc dziewczyny!
jaka u was pogoda? bo u nas paskudna, desz pada i wietrzysko wieje
W tygodniu ide na badanie ginekologiczne,wyjasni się.
Mój Filip też już od dłuższego czasu śpi w ciągu dnia raz dziennie około 11-12 i śpi 2h
Dzisiaj mam troche roboty w kuchni bo jutro przychodzą do nas rodzice na obiad. No cóż my też musimy czasami ich zaprosic no nie;-)
Miłego weekendu życzę!!
Pozdrawiamy wszystkich
jaka u was pogoda? bo u nas paskudna, desz pada i wietrzysko wieje

W tygodniu ide na badanie ginekologiczne,wyjasni się.
Mój Filip też już od dłuższego czasu śpi w ciągu dnia raz dziennie około 11-12 i śpi 2h
Dzisiaj mam troche roboty w kuchni bo jutro przychodzą do nas rodzice na obiad. No cóż my też musimy czasami ich zaprosic no nie;-)
Miłego weekendu życzę!!
Pozdrawiamy wszystkich
nonek
Grudniowe mamy'06 przywodca babinca w domu!
Ja pierdzele, co u nas sie dzieje! Masakra. Zaczelo niedawno wiac i to z takim impetem, ze az sie boje. Pradu oczywiscie znow kurna nie mam i zaraz mnie szlag trafi. Szczegolnie, ze nic nie robia przy slupach. A wylaczyli jeszcze przed wiatrem. Nawet nie posprzatam za bardzo. Rolety zasuniete, ciemno jak w ... Ogolnie chyba pojsc w slady Manki i polozyc sie do lozka.
K
Kinga85
Gość
kuźwa mąż poszedł do roboty
syn zasnął
za oknem leje deszcz
super no nie
syn zasnął
za oknem leje deszcz
super no nie

..aenye
Mama grudniowa'06
i jeszcze na bb pustki ;-)
z tych pustek wstawilam wreszcie foty mieszkania do remontow ;-) zapomnialam o lazience
to nastepnym razem :-)
z tych pustek wstawilam wreszcie foty mieszkania do remontow ;-) zapomnialam o lazience

reklama
K
Kinga85
Gość
chętnie pooglądam ;-)