reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
u nas od dawna jedna drzemka przedobiednia, ok 13. spi od godziny do dwoch. i jak nie dospi czy nocka ciezka, czy spacer wieczorny to jeszcze ok 18 kimnie na chwile, ale to mega rzadkosc :-)

a mi jakos z tym lepiej, zawsze musialam dwa razy dziennie sie pilnowac, zeby mial sie gdzie wyspac spokojnie, a teraz lajt, po obiedzie ok 15.30 mozna wyjsc z domu :-D
bo do 13 to ja sie ogarniam i chate ;-)

dobranocki juz ostateczne!

no takk.. ja od rana do okolo14-15 w pracy, a potem przychodzilam i szlam spac z Hanka(helena tez spala) a tu zonk:baffled:

trudno, wszystko da sie przezyc

jutro moje gnomy wracaja, ale fajnie:cool2:

smigam spac

jeszcze sobie ksiazeczke poczytam, dobrej nocki, apappapappapapapap

Natala śpi raz od ok. 12 do 14
czasami w samochodzie sobie kimnie:tak:

Nata waży 9,8 kg więc wasze 11,5 jest chyba git:tak:

co tam jeszcze?
Aha.... imprezka:-) jak najbardziej:-D KIEDY???

moja juz od pazdziernika raz dziennie okolo 2,5h

Nonek z moich wykresow wynika ze 11,5 to 80 centyl jak na wiek Twojej Majeranko, ale to wsio zalezy przeciez od wzrostu tez i czy idzie rowno po lini.

czesc dziewczyny!
jaka u was pogoda? bo u nas paskudna, desz pada i wietrzysko wieje :dry:
W tygodniu ide na badanie ginekologiczne,wyjasni się.
Mój Filip też już od dłuższego czasu śpi w ciągu dnia raz dziennie około 11-12 i śpi 2h

Dzisiaj mam troche roboty w kuchni bo jutro przychodzą do nas rodzice na obiad. No cóż my też musimy czasami ich zaprosic no nie;-)

Miłego weekendu życzę!!
Pozdrawiamy wszystkich

Ja pierdzele, co u nas sie dzieje! Masakra. Zaczelo niedawno wiac i to z takim impetem, ze az sie boje. Pradu oczywiscie znow kurna nie mam i zaraz mnie szlag trafi. Szczegolnie, ze nic nie robia przy slupach. A wylaczyli jeszcze przed wiatrem. Nawet nie posprzatam za bardzo. Rolety zasuniete, ciemno jak w ... Ogolnie chyba pojsc w slady Manki i polozyc sie do lozka.

reklama
Do góry