reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Dita to u Was nie ma tak, ze w takich "zapalnych" przypadkach laryngolog bez kolejki? Ja jak mialam po naszym spotkaniu zatoki, uszy i wsio chore to mnie bez mrugniecia okiem przyjeli. Na skierowaniu mialam napisane, ze "koniecznie juz w tej chwili".
I wysylam zdrowe fluidy do Was.

aenye ja sie nie boje szpitala ja poprostu nie moge sobie pozwolić na to aby leżec teraz w szpitalu i tyle. Pomysle o tym co napisałaś.
Dita no własnie obserwować ale co kuźwa moją pipe??!:confused::dry:
Jak narazie tabsy przeciwbolowe mi pomagają jakos
brr...

Kinga, PV....

a my mielismy kilka spraw w gdyni dzis zalatwiac, a tu sie zapowiedzial monter od drzwi do garderoby (co sie spsuly po 2 tyg :shocked2:), ze za chwile przyjedzie i choooj, siedzimy w domu na razie, a piekna pogoda - w sensie sloneczko - za oknem. echhh.

Co tak cicho siedzisz Ditka?

Serio, dzwoniłam do szpitala w Lublinie...:tak:

Kopię w dupę WSZYSTKIE opier dala jące się;-)

P.S. Natala śpi jeszcze... od 10:30:)))

o - kate, własnie przeczytałam twój post. umknął mi wcześniej:szok:
spokooooojnie, teraz to przez najbliższe trzy tygodnie nawet nie ma mowy o żadnej operacji po tej anginie;-). A potem są święta. A potem moja umowa sie kończy;-)

U mnie swieci slonce i pada snieg. Obrzydlistwo. Kinga a ty robilas jakies choc podstawowe badania? Mocz, morfologia?

Do szpitala klinicznego z oddziałem chirurgicznym, pogadałam sobie z miłym panem doktorem, itd...:tak:

Masz załatwione i już
po anginie, po świętach
spokojnie
poczekają na ciebie:-)

reklama
Ty to sobie kiedyś drogę do nieba załatwisz:tak::tak::-D:-D
Naprawdę - podziwiam cię. Jezu, dlaczego ja nie jestem nawet w 1/10 taka jak ty kasia?
Najchętniej zaszyłabym się w jakimś małym domku w górach z dala od wszystkich i z kompem, książkami i dvd tak bym sobie egzystowała do końca życia nikomu nie wchodząc w drogę....;-)

Do góry