reklama
nonek
Grudniowe mamy'06 przywodca babinca w domu!
Dita to u Was nie ma tak, ze w takich "zapalnych" przypadkach laryngolog bez kolejki? Ja jak mialam po naszym spotkaniu zatoki, uszy i wsio chore to mnie bez mrugniecia okiem przyjeli. Na skierowaniu mialam napisane, ze "koniecznie juz w tej chwili".
I wysylam zdrowe fluidy do Was.
I wysylam zdrowe fluidy do Was.
K
Kinga85
Gość
aenye ja sie nie boje szpitala ja poprostu nie moge sobie pozwolić na to aby leżec teraz w szpitalu i tyle. Pomysle o tym co napisałaś.
Dita no własnie obserwować ale co kuźwa moją pipe??!

Jak narazie tabsy przeciwbolowe mi pomagają jakos
brr...
Dita no własnie obserwować ale co kuźwa moją pipe??!

Jak narazie tabsy przeciwbolowe mi pomagają jakos
brr...
..aenye
Mama grudniowa'06
Kinga, PV....
a my mielismy kilka spraw w gdyni dzis zalatwiac, a tu sie zapowiedzial monter od drzwi do garderoby (co sie spsuly po 2 tyg
), ze za chwile przyjedzie i choooj, siedzimy w domu na razie, a piekna pogoda - w sensie sloneczko - za oknem. echhh.
a my mielismy kilka spraw w gdyni dzis zalatwiac, a tu sie zapowiedzial monter od drzwi do garderoby (co sie spsuly po 2 tyg

o - kate, własnie przeczytałam twój post. umknął mi wcześniej
spokooooojnie, teraz to przez najbliższe trzy tygodnie nawet nie ma mowy o żadnej operacji po tej anginie;-). A potem są święta. A potem moja umowa sie kończy;-)

spokooooojnie, teraz to przez najbliższe trzy tygodnie nawet nie ma mowy o żadnej operacji po tej anginie;-). A potem są święta. A potem moja umowa sie kończy;-)
reklama
Ty to sobie kiedyś drogę do nieba załatwisz

Naprawdę - podziwiam cię. Jezu, dlaczego ja nie jestem nawet w 1/10 taka jak ty kasia?
Najchętniej zaszyłabym się w jakimś małym domku w górach z dala od wszystkich i z kompem, książkami i dvd tak bym sobie egzystowała do końca życia nikomu nie wchodząc w drogę....;-)

Naprawdę - podziwiam cię. Jezu, dlaczego ja nie jestem nawet w 1/10 taka jak ty kasia?
Najchętniej zaszyłabym się w jakimś małym domku w górach z dala od wszystkich i z kompem, książkami i dvd tak bym sobie egzystowała do końca życia nikomu nie wchodząc w drogę....;-)