reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

mamusie grudniowe:)

Może w końcu będziecie miały prawdziwie białe świeta? :-p
choinkę jeszcze trzeba ubrać (w pisanki) i miodzio;-):cool2:

reklama
kurde, a u mnie resztki śniegu i piękne słonko. :szok: Nic tylko do Trójmiastek na narty:cool2:

kate - przyjeżdżaj, nawalimy się :cool2:
maja - hehe, nie, właśnie nic z tych rzeczy, żadnych nowych zaciążonych, żadnych zmian pracy itp. Generalnie nudaaaa....;-):-D
aenye - ja własnie cappucinko sączę :cool2:

Tak... nudaaaaaa... bo się Dita nie przyzna, że idzie do szpitala na zabieg:tak:

a i Miłka tez bidulka bedzie miala operacje:-(

Dobra, Maja, specjalnie for you - z tego co pamiętam:
Kinga co chwila słabnie, ma robione badania (nie ciąża)
nieistotna zdradza nas z innym forum :cool2: - takim od wizażu bo ma zamiar zmienić image, generalnie nie ma weny na pisanie
kate założyła Stowarzyszenie które już działa, pomagają Zosi, Maciusiowi i innym dzieciom na razie głównie przez aukcje allegro i to skutecznie;-) A w 24 godziny robi to co normalnemu człowiekowi zajęłoby 3 dni, hehe, czyli nie ma czasu totalnie;-)
Miłka ma poważne problemy z kręgosłupem, chcą jej śrubki powkręcać, poza tym też mało bywa, brak czasu
pingwinek - brak czasu, po porodzie chcą wracać na stałe do Polski
atol - brak czasu, po staremu
sugar ostatnio zaliczyła impre z podrywem,hehe, młode mocno poprzeziębiane
czarna79 - szukają mieszkania,
czarna551 - młody ma zgrubienia na węzłach chłonnych, wyniki raczej dobre - zainfekowany, czekamy na relacje
kasia_z - jak zwykle pogodna, kochana i uśmiechnięta
aeyne - właczył się bidulce syndrom wicia gniazda i biadoli nie wyrabia ze wszystkim ( a chciałaby zrobić wszystko na raz, serio,hehe)
Agutek - po staremu
nonek - Maniana zaliczyła ostatnio oskalpowanie paluszka po tym jak wsadziła go do odpływu w zlewie, teraz został duuuży strupek
ja - po staremu nie licząc mega anginy którą przeszłam 2 tyg temu, masakra, wyłączona zostałam na 4 dni nie wstawałam w ogóle z łóżka ;-)

Chyba tyle, jak coś sobie przypomnę to dopiszę.

No tos sie Ditka postarala:-D dzieki

A ja wlasnie znalazlam w paszczy glona 8 zabek. dolna dwojeczka wyszla prze trzonowymi ktore sa juz prawie na wierzchu.

Dita - super opis:tak: a gdzie info o twoim woreczku, co???:baffled:

i jeszcze Nonek - zalicza na studiach wsio jak popadnie, a Majerana miała osobiste zderzenie ze zlewem /palec wciśniety do dziurki. krew, bandaż, ale już OK/

a tak jeszcze to wszystkie mamy deprechę zimową:eek:
uważam, że powinnysmy się spotkac i pobalować:tak:
i to osssstro...

reklama
Do góry