reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
kurcze, nieistotna, czemu? To ja żele persil biały, persil kolor, lenor mistery cośtam i biff poprosze.

Nie damacaro tylko zakupydodomu:tak:

Kasiu super, że dzidziuś/dzidziusia ślicznie rośnie:tak:

A ja włąsnie sobie zrobiłam przydymione na czarno oko....
:confused2: nie pasuje mi, hehehe
drugiego nie robię:-D
spadam spac:-)

Dzieki dziewczyny za informacje.
Znalazlam cos na ten temat i nie musze na razie sie stresowac bo podobno tak sie zdarza czasami.

Kasia fajnie ze rośnie i że ok, nawet po brzucholku widać że rośnie:tak:

a mi zgninął zeszyt z przepisami na ciasta:crazy:,był był i nagle nie ma,jedyna szafkaw domu na takie rzeczy i nie ma:confused2:

nonku u nas to samo z zakupami nie da postać i zastanowić się a o przymierzaniu nie ma mowy, chyba że jestem z obstawą to jakoś idzie coś obejrzeć dokładniej:sorry:

laski :-) ja dzis mialam aktywny dzionek, bo wizyta u gina :-)
chlopak nadal, przecudna buzka :-D i wazy, uwaga!!! 2600gr!!!! normalnie szok. jak na koniec 35tc :-D
jak mu sie nie znormalnieje z ta waga, to bedzie klops z tym porodem.
pierdziele, nie rodze ;-) :-D Dita ;-)

poza tym - mam najwyrazniej jakis zespol jakis tam, w kazdym razie macica mocno uciska mi jakas zyle gorna dolna (nic nie zapamietalam :laugh2:) i stad te dusznosci i oslabienia. mam uwazac i nie klasc sie an plecach, nie pollezec, nie odchylac do tylu :crazy: bo moge zemdlec od razu, bo to sie bedzie nasilac teraz. fajnie. i do tego jakas tam labilnosc z cisnieniem, raz wysokie, raz niskie. dziwne???? nigdy nie mialam takich jazd! ale ponoc oba zaburzenia dosc czeste w ciazy.
i jeszcze nadal mam ten je.bany stan zapalny, wargi sromowe tak wrazliwe i cieniutki nablonek, ze przy badaniu jedna pekla!!!! i dosc mocno krwawilo :szok: alez sie wnerwilam na gina, to ja sie seksze z D. bez problemu, a tu przy badaniu taki zonk :crazy:
i znowu masci, i znowu boli, kuzwa, fak

ogolnie sie sypie :baffled:

no nic, po ginie bylismy z mama w realu i jak zwykle mnie naciagnela na mega zakupy swiateczno-zarciowo-domowe (w sensie, ona zawsze mowi 'a kup sobie, kup, przeciez swieta, przeciez sie przyda, przeciez...', no a mnie latwo przekonac) i wyszedl rachunek 300zl :eek: nie wiem, z czego!!! i okazalo sie, ze mama dzis ma sponsoring na zakupy, w zamian za niepotrzebne pierdolinki prezentowe dla naszej rodzinki na Zajaczka :-D wiec sie ESKTRASNIE ucieszylam, bo juz zalamka mnie dopadla przy tej kasie, bo tyle mamy planow na konkretne zakupy (lozko, komoda, stolik, takie tam), a tu kasa na bzdury idzie..
hehe :-)

no i dopiero wrocilam do domu, wiec ze sprzatania dzis lekkie nici.. ale ukladam wiechcie w wazonach, mezulo juz okna umyl :-D i cuuudnie! zaraz jeszcze rzuce okiem na garderobe, czy jest co tam robic ;-) i ide spac :-) mlody u moich rodzicow, cobym mogla robic za super gospodynie domowa rano ;-)

aeny takie zakupy to ja lubie:-D

my mamy bony na swieta, T zawsze z pracy dostaje albo bony albo taka karte kredytowa z okreslona suma, na Boze Narodzenie wiecej na Wielkanoc mniej, tez to lubie

pozdrawiam i spadam szykowac sie do pracy

reklama
Kasia super ze didzia ladnie rosnie.
Aenye to Maksio duzy!! U mojej znajomej, pisalam ze lezy z 4 cm i skurczami. Jest w 35 i dzidzia 2100.
Atol zmienilas fryurke swojej starszej corci? Sliczne ma pazurki.

A u nas chyba sie maluszek rusza. Nie robie z tego jeszcze nic wielkiego bo tylko czasem cos czuje, a wczoraj pod prysznicem moj brzuch zaczal falowac.Tez mi szybko rosnie brzuch i juz 4 kg prawie mam do produ

Do góry