reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
czarna, gratulacje!!!! prawko to jedna z najfajniejszych rzeczy
jakie udalo mi sie zrobic.
mnie dzis dla odmiany skreca dziwnie od kilku godzin, zolad boli. beeee. juz 3 razy w kiblu bylam. a nie jadlam niczego dziwnego
trzymajcie kciuki za jutro, sesja rano bedzie :-) najfajniejsze, ze totalnie za free (a nawet wywolaja mi zdjecia w duzym formacie :-) ), bo one otworzyly nowe studio i potrzebuja kilku fotek do portfolio :-)
atol, ja na twoi miejscu juz bym siala panike i wyladowala na pogotowiu ;-) podziwiam stalowe nerwy. ale lepiej sprawdz to jutro, czy to nie od tego wypadku, na wszelki wszelki...
Dita, a moze faktycznie czeka cie l4? ;-) w koncu mozesz jej to poczta wyslac
nie, zycze ci z calego serca, by bylo, jak chcesz!
buziam i ide spac.. ;-)

mnie dzis dla odmiany skreca dziwnie od kilku godzin, zolad boli. beeee. juz 3 razy w kiblu bylam. a nie jadlam niczego dziwnego

trzymajcie kciuki za jutro, sesja rano bedzie :-) najfajniejsze, ze totalnie za free (a nawet wywolaja mi zdjecia w duzym formacie :-) ), bo one otworzyly nowe studio i potrzebuja kilku fotek do portfolio :-)
atol, ja na twoi miejscu juz bym siala panike i wyladowala na pogotowiu ;-) podziwiam stalowe nerwy. ale lepiej sprawdz to jutro, czy to nie od tego wypadku, na wszelki wszelki...
Dita, a moze faktycznie czeka cie l4? ;-) w koncu mozesz jej to poczta wyslac

buziam i ide spac.. ;-)
Nonek ino bardzooooooo blisko koło 4 km
)) to jest w sumie za piła taki "ośrodek" nasze kąpielisko miejskie. A co on tam bedzie robił ?
Dita ja z moim tez napewno sie dogadam z tym nie ma problemu;-) i moze zapisz sie do gina co????
Kate co zabardzo klniesz co jest grane czyżby tylko o pogode chodziło????
Dita ja z moim tez napewno sie dogadam z tym nie ma problemu;-) i moze zapisz sie do gina co????
Kate co zabardzo klniesz co jest grane czyżby tylko o pogode chodziło????
moze i mi sie uda:-(czarna, gratulacje!!!! prawko to jedna z najfajniejszych rzeczyjakie udalo mi sie zrobic.
..aenye
Mama grudniowa'06
czarna, no co ty! wiadomo, ze dasz rade :-) bez obaw!
ja co prawda 4 razy zdawalam, a moj monsz (skadinad jeden z najlepszych kierowcow, z jakimi zdarzylo mi sie jezdzic) az 7 razy, ale w koncu sie udalo. ;-)
ja co prawda 4 razy zdawalam, a moj monsz (skadinad jeden z najlepszych kierowcow, z jakimi zdarzylo mi sie jezdzic) az 7 razy, ale w koncu sie udalo. ;-)
reklama