reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

mamusie grudniowe:)

Kate ja srednio raz na godzine zastanawiam sie kiedy ku rwwwwwwwwaaaaaaa bedzie wiosna?????
czarna moj stary w piatek gdzies w Twoich rejonach bedzie, w Plotka czy cos takiego.;-)

reklama
czarna, gratulacje!!!! prawko to jedna z najfajniejszych rzeczy :-D jakie udalo mi sie zrobic.

mnie dzis dla odmiany skreca dziwnie od kilku godzin, zolad boli. beeee. juz 3 razy w kiblu bylam. a nie jadlam niczego dziwnego :baffled:

trzymajcie kciuki za jutro, sesja rano bedzie :-) najfajniejsze, ze totalnie za free (a nawet wywolaja mi zdjecia w duzym formacie :-) ), bo one otworzyly nowe studio i potrzebuja kilku fotek do portfolio :-)

atol, ja na twoi miejscu juz bym siala panike i wyladowala na pogotowiu ;-) podziwiam stalowe nerwy. ale lepiej sprawdz to jutro, czy to nie od tego wypadku, na wszelki wszelki...

Dita
, a moze faktycznie czeka cie l4? ;-) w koncu mozesz jej to poczta wyslac :-D nie, zycze ci z calego serca, by bylo, jak chcesz!

buziam i ide spac.. ;-)

Nonek ino bardzooooooo blisko koło 4 km:))) to jest w sumie za piła taki "ośrodek" nasze kąpielisko miejskie. A co on tam bedzie robił ?

Dita ja z moim tez napewno sie dogadam z tym nie ma problemu;-) i moze zapisz sie do gina co????

Kate co zabardzo klniesz co jest grane czyżby tylko o pogode chodziło????

czarna, gratulacje!!!! prawko to jedna z najfajniejszych rzeczy :-D jakie udalo mi sie zrobic.
moze i mi sie uda:-(

czarna, no co ty! wiadomo, ze dasz rade :-) bez obaw!
ja co prawda 4 razy zdawalam, a moj monsz (skadinad jeden z najlepszych kierowcow, z jakimi zdarzylo mi sie jezdzic) az 7 razy, ale w koncu sie udalo. ;-)

Pogoda nastraja mnie pesymistycznie:oo:
tylko tyle:-p
a poza tym wszystko mnie wkur wia:laugh2:
i jakoś tak:-D

spadam spać już na pewno
buzia:-)

P.S. Co się dzieje z Anitką? Kulką? Kasu?

reklama
Czarna na jakas konferencje jedzie czy cus. Cholera go wi. Pewnie na d upy;-).
kate nie pojechalalam.

Do góry