reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

mamusie grudniowe:)

czesc czesc ... sie melduje zanim goscie sie zjada.

Wsio gotowe do imprezki tylko kumpela mnie wkurzyla ale to pozniej na ns.
Pogoda super Pyzak znow w basenie pol dnia spedzil.

OK spadam bo juz pierwsi goscie sa.

Wszystkiego najlepszego dla Aneczek. Zyjcie nam sto lat.

reklama
melduje się spalona na cacy :dry:

Aniom wszystkiego NAJ!!!!!!!!

Pati super gratuluje przespanych nocek i imprezy
Dita no i dobre postanowienie tak trzymaj!

My dzisiaj jedziemy zaraz do Mielna na weekend do przyjaciół a co:cool2:

miłego weekendowania kobietki:tak:

Ostatnia edycja:
dziekuje za zyczenia

tez zycze wszystkiego naj

chcialam powiedziec ze moja Hanula tez ma imieniny dzis:-D

Na poczatek Anie i Hanutku sto lat!!!

Aenye zazdroszcze :) i ciesze sie z Toba bo wiem jak taki wypad poprawia samopoczucie

my dzis tez super bylismy caly dzien u ciotki na dzialce, maly sie wychasał, ja poopalalam

Aenye zazdroszczę wyjscia też bym chciała na jakąś fajną imprezkę wyjść,ja też lubię bluzki z dekoltami , za to mój mąż twierdzi,że jak takie zakladam to wszyscy faceci gapią się na moje cycki [ale ja mam to gdzieś zanim zaszłam wciązy miałam małe piersi , wiec w takich bluzkach nie chodziłam, a teraz mam duże większe to mogę pozwolić sobie na takie dekolty.
czarna - super bielizna , koleżanka będzie hepi , a już nie wspomne o jej męzu
wszystkim ANIOM i Haniom życzę:
Najlepsze życzonka, dużo zdrówka i
słonka, humoru dobrego,życia
kolorowego i wielkich wrażeń przy
spełnianiu marzeń

[/URL[URL=http://imageshack.us]
]

Hej dziewczyny! :)
U nas wszystko w porządku, z nowości to jedynie to że we wrześniu jedziemy w trójkę do Chorwacji! :) No i bedzie nasza 1rocznica ślubu:)

Roni
mam nadzieje że nie bedziecie sie długo meczyli z kolkami córeczki:( może czopek jej daj? pozdrawiam!
Dita głowa do góry!! ;)
aenye super że spedziłaś miło czas!
ANIOM życzę wszystkiego najlepszego!! :)) i dla Hanusi!
sara udanego weekendu:)

A ja imieniiny mialam 24go lipca:) wiec też zabalowałam;)

pozdrawiam!!!

reklama
halo pierwsza ;-)

Dita widzę, że Twój woreczek jest jak motyw w dobrym telewizyjnym tasiemcu ;-) zawsze jak wracam po dłużesz nieobecności wiem że się pojawi :-p

zrób coś z nim babo :tak:

Roniak a może kup młodej Infacol, tylko ztego co wiem mozna go stosowac po skończonym miesiacu zycia

Kulka gratulację Pani MGR !!!

ja z utesknieniem czekam na urlop, ale jak widzę podpis w moim suwaczku to mam troszku załamkę echhhh kiedy to będzie :dry:

Do góry