reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

mamusie grudniowe:)

Luckymama współczuje :baffled: moze faktycznie jedz to rodzicow, jak Ci bedzie za ciezko.Megik, ja mam takie skurcze od miesiaca. nasilaja sie jak duzo chodze. jednego dnia mialam nawet takie regularne, co 15min (w nocy :baffled:) ale wzielam no-spe i na szczescie przeszlo

reklama
tak pisałam wam o tym ale hasło poszło w las jak zaszły zmiany w forum a zalezalo mi z wami pisac, i musiałam sie ponownie logowac, to dobrze ze wszystkie takie macie bo juz sie bałam, ze za wczesnie urodze hihhihi

a jak sie dzidzius urodzi w 35 tyg to moze miec duze problemy rozwojowe>>? czy musi lezec w inkubatorku>?? jak jest z 35 tyg??

megik spokojnie ustaw się w kolejce i czekaj :-D
Roni jest nominowana jako pierwsza także po niej możesz startować ale nie wcześniej;-)
Lepiej niech sobie dzidziol do 36 tyg poczeka wtedy się 9 miesiąc zaczyna a niektórzy uważają ciąże za donoszoną.

Tak właśnie myślałam, że to Ty megikris bo za duża zbierzność danych była. Podaj jeszcze jak masz na imię i będzie komplet:happy:
Witaj ponownie:laugh2:

magda witam ponownie i mam nadzieje ze sie nie rozsype przed czasem mam jutro wizyte wiec napisze wam wiecej , i szyjka chyba tez sie skraca bo kujee

Czy wiecie że jesteście bardzo kochane i ostatnio sobie myślę, że bez Was to byłaby LIPA i że nigdy dotąd tak fajnych psiapsól nie miałam;-):-)

Magda nie matrw się na zapas i zaciskaj nożki na maksa:tak:
Miłka fajnie że teraz dobrze tę ciążę przechodzisz, bo początek był straszny! Wszystkie umierałyśmy ze strachu o Ciebie babo jedna:tak::blink:
Kuleczko, dzięki.
Sa_raa Ty wiesz.:blink:

reklama
Luckymama chyba każda z nas ma podobne odczucia do Ciebie ( no ja przynajmniej mam:dull: ) BB jest świetne no i nasze grudniowe mamusie są the best!!! SPecjalistki od wszystkiego:tak::blink::-D

Do góry