reklama
Nieistotna, możesz pić wodę mineralną co ma dużo magnezu - wtedy żołądek nie strajkuje, a dobrze się uzupełnia, możesz też brać magnez 1 godzinę po posiłku i 1 godzinę przed następnym i popijać wodą. Lepiej się wchłonie. Wtedy nie potrzebna jest duża dawka. Trzeba unikać fosforu (kawa, herbata, też zielona, czerwona) - hamuje wchłanianie magnezu.
Mi lekarz nie chciał zwiększyć dawki jak drętwiały mi nogi, zrezygnowałam całkiem z herbat i piję teraz wodę z miodem, no i staram się brać ten mg osobno od wszystkiego i powiem wam, że to działa.
Kakao dobrze pić - kakao ma Mg, a wapń z mleka ułatwia wchłanianie Mg
Jak Filipek ma 2 kg to już duży z niego chłopak
Trzymaj się tam i miłego polegiwania :-)
Mi lekarz nie chciał zwiększyć dawki jak drętwiały mi nogi, zrezygnowałam całkiem z herbat i piję teraz wodę z miodem, no i staram się brać ten mg osobno od wszystkiego i powiem wam, że to działa.
Kakao dobrze pić - kakao ma Mg, a wapń z mleka ułatwia wchłanianie Mg
Jak Filipek ma 2 kg to już duży z niego chłopak

Trzymaj się tam i miłego polegiwania :-)
Nieistotko - dziwne,że tylko nospę i magnez bierzesz. Ja mam skurcze, ale dostałam cordafen i mi bardzo ładnie wyhamowało. Myślę,ze juz tak do końca będzie.
Pogadaj z lekarzem - nie ma sensu pchać sie do szpitala, jeśli możesz zacząć brać silniejsze leki rozkurczowe! No, chyba,że będziesz się lepiej czuła w szpitalu - wiadomo - tam się tobą i maluszkiem zajmą.
Pogadaj z lekarzem - nie ma sensu pchać sie do szpitala, jeśli możesz zacząć brać silniejsze leki rozkurczowe! No, chyba,że będziesz się lepiej czuła w szpitalu - wiadomo - tam się tobą i maluszkiem zajmą.
sugarspunsister
matka polka superstar
śnieg napadał zimno okropnie i fuuuj
ja zaraz musze się pakowac i jechac do warszawy
-obejrzeć mieszkanie bo juz jutro ma byc finisz, alleluja!!
(chociaz jak pomysle o doporowadzaniu go do porządku to mnie cofa
-iść do gina na usg i kontrole
-i szkoła rodzenia ( ale mi sie nie chce)
ble
nieistotna
wypoczywaj i bądx dobrej myśli bo dobre myśli są najważniejsze
buziaki
ja zaraz musze się pakowac i jechac do warszawy
-obejrzeć mieszkanie bo juz jutro ma byc finisz, alleluja!!
(chociaz jak pomysle o doporowadzaniu go do porządku to mnie cofa
-iść do gina na usg i kontrole
-i szkoła rodzenia ( ale mi sie nie chce)
ble
nieistotna
wypoczywaj i bądx dobrej myśli bo dobre myśli są najważniejsze
buziaki
Sugar jedź ostrożnie bo drogi nie za fajne
Wreszcie będziesz miała luksus odremontowane mieszkanko
Pewnie jak się weźmiesz za sprzątanie to nawet się nie obejrzysz jak już bedzie miodzio czyściuteńko
Czekamy na foty z usg

Wreszcie będziesz miała luksus odremontowane mieszkanko

Pewnie jak się weźmiesz za sprzątanie to nawet się nie obejrzysz jak już bedzie miodzio czyściuteńko

Czekamy na foty z usg

atol
Fanka BB :)
ja przy przedwczesnych skurczach mialam przepisany fenoterol w komplecie z ispotinem i tez ladnie sie wszystko zatrzymalo, ale moze u ciebie wysatczy no spa? w koncu to lekarze decyduja
a przy dretwieniu nog mialam przepisany potas (kalipoz tylko na rp) i musze przyznac ze o wiele szybciej na mnie podzaial niz magnez wylykalam jedno opakowanie 30szt i od tamtej pory zero dretwien
a przy dretwieniu nog mialam przepisany potas (kalipoz tylko na rp) i musze przyznac ze o wiele szybciej na mnie podzaial niz magnez wylykalam jedno opakowanie 30szt i od tamtej pory zero dretwien
reklama