reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Miłka dzielna kobita z Ciebie:tak::-)
Marwac do dzieła chłopie;-)
Megik powodzonka, fajnie że znasz termin i jak najbardziej jesteś grudniówka (jak nasza Nonek z Marianką):-D
Miłej soboty kobitki:happy:

Hej,
A mi się właśnie w nocy obniżył brzuszek - o jakieś 3-4 cm!
:-)
No i łepek Piotrusiowy od pn w kanale rodnym
:-)
Czyli za 2-3 tygodnie teoretycznie będzie poród, czekam z niecierpliwością! Może się uda uniknąć cc?

Miłka, podziwiam, ja wczoraj przeszłam 4x po 1km (do kolejki skm, z kolejki i tak dwa razy) i wszystkie więzadła zaczęły boleć... Już odpadają długie spacery... Teraz oszczędzam się i odpoczywam..

Marek, witamy!

KAsia to ty tez masz mieć cc??
Cholera jeszcze troche to żadna grudnióweczka naturalnie nie będzie rodziła;-)

A Roni chyba ostro z Mareczkiem baraszkują bo coś jej nie widać;-):-p

Miłka - no właśnie, pomyśl o solnej:tak:
Marwac i Roni - czekamy na efekty:happy:
Megik - również czekamy na efekty:happy:
Kasia_z - noż kurcze, wszystkie urodzą, ja zostanę... Ani mi myśli się brzuszek obniżyć, a ja przecież mam termin tylko o dwa dni różnicy od ciebie:eek:. I ciągle kurcze zgaga, zadyszka i kopańsko po żebrach...
Sa_raa - dobrze to ujęłaś z tym kręgosłupem:-D

Ja muszę urodzić do 40 tc, a najlepiej w 38 :-)
Ogólnie mogę naturalnie, ale jak się nie uda... to wywołanie albo cc

Saraa,spoko..jeszcze ja mam rodzic naturalnie (jak dam rade:szok::szok) , brzuch sie chyba jeszcze nie obnizyl(jak to poznac??) ale glowka uparcie cisnie sie do zewnatrz.coz za wspaniale uczucie:eek::eek:

reklama
Do góry