• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

reklama
Ania lubi się przebierać, ale nie lubi jak się jej rękawki zakłada i główkę, wierci się wtedy niemiłosiernie:baffled:, u nas najczęstszą zmianą garderoby są śliniaki:cool2::cool2::cool2:

U nas niestety nie tylko sliniaki sie zmienia:-):-):-) jak sie zaslini to juz cala, lacznie ze stopkami w rajstopach:-D:-D:-D:-D takze przebieranie 3 razy dziennie:-D:-D

dzis juz dwa przebieranka:-):-)

Załączniki

• S6302235..jpg
    S6302235..jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 47
  • S6302228..jpg
    S6302228..jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 43
Ostatnia edycja:
a moj cyrkowiec nie ma nic przeciwko przebieraniom...w zasadzie to lubi jak mu sie sciaga gorna czesc garderoby bo to w jakis sposob go gilgocze i co doprowadza go do smiechu :) ale za to ile klopotow z zalozeniem spodni i skarpet- tak kopie nogami ze ciezko jest cokolwiek na niego wlozyc (mysli, ze ja sie z nim bawie :)).

Co do ciuszków, to ostatnio kupiłam takie spodenki na 92, ale nawet nie są za bardzo za duże, takie luźne są.

Która grubsza? Mama czy córka?

ani ta, ani ta :-)

ja kupuje ubranka Lukaszowi na roczek albo na 18 miesiecy (tutaj jest wedlug miesiecy, a nie cm). Chociaz ma tez ubranka 6-9 miesiecy w ktore sie miesci. Kombinezon zimowy ma na 9-12 miesiecy i tez jest dobry. Kupilam mu spodnie ogrodniczki i na dlugosc sa super ale za to sa takie szerokie ze az zgroza - maly sie po prostu topi w nich :-(

reklama
skarlet ani ty ani Zuzka nie jestescie grube.
skarlet powiedz mi co zrobic aby wkleic takie duze zdjecie. tylko tak krok po kroku bo ja glabus jestem jesli chodzi o komputery

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry