skarlet ani ty ani Zuzka nie jestescie grube.
skarlet powiedz mi co zrobic aby wkleic takie duze zdjecie. tylko tak krok po kroku bo ja glabus jestem jesli chodzi o komputery
Dzięki dziewczyny.
Musisz wkleić link do pliku między znacznikami
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
skarlet ani ty ani Zuzka nie jestescie grube.
skarlet powiedz mi co zrobic aby wkleic takie duze zdjecie. tylko tak krok po kroku bo ja glabus jestem jesli chodzi o komputery
Dzięki dziewczyny.
Musisz wkleić link do pliku między znacznikami![]()
Mariczka wyrosła właśnie z body i bluzeczek na 62 i nosi 68... ale spodenki zostały 62 jeszcze, chociaż już nie mogę doczekać się aż założę jej te nowe. Najgorzej mamy z rajstopkami, bo te na 56-62 robią się za małe, a te na 68-74 wiszą i rolują się na niej. Chora dziura rozmiarowa. Kupiłam jej śliczną sukienusię na Wielkanoc i mam nadzieję że do tego czasu albo da się na nią założyć białe rajstopki na 62, albo dorośnie do tych większych. Scarlet mi się wydaje, czy stawiasz Zu?
Czesc Dziewczynki:-):-):-) Ja tez Oliwe stawiam troszke, w sumie to ona sama staje bo jak chce ja posadzic to nogi jej sie sztywne robia i staje
Chcialam sie wam juz od rana pochwalic nowym zakupem na swieteczne sniadanko![]()
. Teraz od czwartej śpi, niespokojnie, ale śpi. Moje maleństwo kochanePorzeczkas super opaska
Nie wiedziałam że już takie maluszki dają radę się utrzymać przez chwilkę. U nas do siadania jeszcze daleko, a co dopiero mówić o staniu ... hoho.