• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

czesc dziewczyny, a ja malego musialam oddac dzisiaj do zlobka na 4 godz. bo musialam leciec do dentysty i nie mialam go z kim zostawic. Ale sie ciesze, bo opiekunki byly wspaniale i bardzo malo dzieci bylo tak bylo super. Maly plakal bo to byl jego pierwszy raz bez mamusi z obcymi ludzimi :( Moja kolezanka opiekowala sie Lukaszem kilka razy ale ona przyszla do mnie do domu tak wiec maly byl jak aniolek :)

reklama
Dzień dobry:-)
u nas w nocy lało. Poza tym noc to tragedia jakaś, jeszcze kilka takich i jak zombie z M będziemy chodzić. Ania się obudziła o 23 i zaczęła gadać, bawić się chciała:szok:, jeść nie, tylko się bawić. Potem jak przestaliśmy zwracać na nią uwagę to ... udawała, że kaszle, żebym ją wzięła:szok:. Położyłam ją w naszym łóżku, ale nadal nie chciała spać. W końcu jakoś udało nam się ją uśpić. Nie minęły dwie godziny a ona znowu się wierci, kręci, tatusia zaczepia. Smokiem się bawiła, no ale szybciej padła. O 3 stwierdziła, że się wyspała:szok::szok::baffled::baffled:. Przewinęłam ją, a ona gada, nosek zatkany to Sterimarem psiknęliśmy, potem kropelkami a ona dalej nic:-). W końcu zaczęłam z nią chodzić po pokoju i o 3.30 kołysanki jej śpiewać:cool2:. Padła, ale znowu nie na długo. Po 7 dostała mleko i dopiero teraz zaczęła się wybudzać. Boże, niech te zęby zaczną w końcu wychodzić.

Dzień dobry:-)
u nas w nocy lało. Poza tym noc to tragedia jakaś, jeszcze kilka takich i jak zombie z M będziemy chodzić. Ania się obudziła o 23 i zaczęła gadać, bawić się chciała:szok:, jeść nie, tylko się bawić. Potem jak przestaliśmy zwracać na nią uwagę to ... udawała, że kaszle, żebym ją wzięła:szok:. Położyłam ją w naszym łóżku, ale nadal nie chciała spać. W końcu jakoś udało nam się ją uśpić. Nie minęły dwie godziny a ona znowu się wierci, kręci, tatusia zaczepia. Smokiem się bawiła, no ale szybciej padła. O 3 stwierdziła, że się wyspała:szok::szok::baffled::baffled:. Przewinęłam ją, a ona gada, nosek zatkany to Sterimarem psiknęliśmy, potem kropelkami a ona dalej nic:-). W końcu zaczęłam z nią chodzić po pokoju i o 3.30 kołysanki jej śpiewać:cool2:. Padła, ale znowu nie na długo. Po 7 dostała mleko i dopiero teraz zaczęła się wybudzać. Boże, niech te zęby zaczną w końcu wychodzić.

Dzien dobry Dziewczynki:-):-):-)
U nas nocne pobudki sa przynajmniej raz w tygodniu...tez potrafie ja bujac kilka godzinek a Oliwia lezy sobie bawi sie smokiem, gada i spiewa....a w dzien probuje odsypiac zarwana nocke ale jej na to nie pozwalam bo bedzie powtorka z rozrywki:-D:-D:-D Wspolczuje Ci wiem co to znaczy tylko, ze Oliwcia ma tak od malego.Czasem mam wrazenie, ze jej sie dzien i noc przestawily....A spac chodzi ok 22-23 wiec budzi sie tak ok 3-4 nad ranem i potrafi nie spac do rana....ale jak ja nie zwracam uwagi to zaczyna marudzic, ze nieby spac chce, a jak bujam to juz po spaniu:no::no::no:
Oj dziwne nawyki maja ten dzieciaczki:-D:-D:-D

U nas pobudka w nocy tylko na jedzenie i przytulanie, ale wczoraj wieczorem zaczęła gadać i przekręcać się na brzuszek w łóżeczku zamiast zasnąć po ostatnim karmieniu. Układałam ją ze trzy razy już taką podsypiającą i od razu się rozbudzała. Usnęła dopiero jak siedziałam przy łóżeczku i głaskałam po czółku. Hej i jak z tym ubieraniem??

u mnie jest jakies 15-17 stopni, pozegnalysmy juz kombinezon.mala ma na sobie body na krotki rekaw,bluzeczke,rajstopki,buty(pierwsze w jej zycie:-)), kurtke i cienka czapusie.przykrywam ja tez cienkim kocykiem

U nas już dawno nie chodzimy w kombinezonie, bo Ania ich nie cierpi, bo jej niewygodnie było:-D, więc wychodzimy w kurteczce i wszyscy zadowolenie, no ale tutaj zimy za bardzo nie było, więc ok. Ma na sobie body, bluzeczkę, jakiś sweterek, rajstopki, spodenki, skarpetki, buciki:cool2:, kurteczkę i czapeczkę, jak jest zimno to przykrywam ją kocykiem a jak nie to tylko w śpiworku jeździ

Ja Oliwci zakladam body na krotki rekaw, bluzeczke na dlugi, rajstopki, spodnie, skarpetki i kurteczke a jak juz jest cieplej to polarowa bluze....a bucikow jeszcze jej nie zakladam bo jest taki wybor, ze nigdy nie moge sie zdecydowac i nie kupilam jeszcze:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry