• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

reklama
A ja popołudniu nie zdążyłam nic ;/ Mariczka jakoś dziwnie marudna się zrobiła, nie dawała zostawić się samej na dłużej niż 2 minuty, bo zaczynała płakać jakby ją coś bolało. Myślałam że to może zębuś jakiś do nas zmierza, ale dziąsełka wyglądają tak samo jak wczoraj i we wszystkie ostatnie dni, czyli najnormalniej w świecie. Gorszy dzień miała po prostu, teraz śpi już spokojnie, zasnęła już przy karmieniu wymęczona swoim marudzeniem. Dzięki za opis ubranka, ja już rozglądam się za kurteczką na wiosnę i może jakimiś mięciutkimi bucikami, ale raczej takimi pluszowymi niby-butkami, żeby ciepło w nóżki było.
Miłej nocy drogie panie, ja posprzątam szybko i może jeszcze z jeden rozdział doczytam o przed snem saga "Zmierzch" wciągnęła mnie niesamowicie :)

Honda jak miło przeczytać takiego radosnego posta :)
Scarlet rozwijasz Olka jakoś szerzej niż zaplanowane to dla dzieci w jego wieku, czy pozwalasz mu iść po swojemu?

edit: I jeszcze pytanko, jak ubieracie pociechy w tą piękną, acz zdradliwą wiosenną pogodę? Ja zakładam Mariczce na bluzeczkę z krótkim rękawkiem i rajstopki albo spodenki w domu, a na spacer na ro jeszcze grube skarpetki, kaftanik, podszyty polarkiem kombinezonik, no i oczywiście rękawiczki i czapkę jednowarstwową polarową. Myślę czy nie za ciepło na te 10-12 stopni, ale nie wraca zgrzana czy spocona...

Chodzi na zajęcia dodatkowe, ale najwięcej nauczył się od siostry.

Ja Zuzie ubieram lekko. Body grubsza bluza i na to polarek, rajstopki i spodenki sztruksowe lub jeansowe, buciki.

Dzień dobry
Ania dzisiaj ładnie spała. Po kapaniu się obudziła, bo chciała się do nas poprzytulać:-D i Losta z rodzicami obejrzeć:-). Potem ładnie spała. Ale zęba nadal niet. Coś się tam dzieje, ale oczywiście pokazać nie chce. Wstała o swojej normalnej godzinie i sobie klikamy:-D:-D:-D. Tylko nosek zapchany został. Pogoda u nas do d..., bo pada, ale musimy z Anią na kontrolne ważenie iść i do banku, może gorzej jej nie będzie

Dzień dobry
Ania dzisiaj ładnie spała. Po kapaniu się obudziła, bo chciała się do nas poprzytulać:-D i Losta z rodzicami obejrzeć:-). Potem ładnie spała. Ale zęba nadal niet. Coś się tam dzieje, ale oczywiście pokazać nie chce. Wstała o swojej normalnej godzinie i sobie klikamy:-D:-D:-D. Tylko nosek zapchany został. Pogoda u nas do d..., bo pada, ale musimy z Anią na kontrolne ważenie iść i do banku, może gorzej jej nie będzie

Oliwcia tez ma katar podejrzewam, ze to od zebow bo jak tylko mocniej jej zaczely dzieselka dokuczac to odrazu dostala kataru...juz ma dziurke w w lewej dolnej dwojce takze mam nadzieje, ze lada dzien sie pokaze bo juz nie mam sily:no::no::no:
A dzien dobry:-D:-D

U nas idzie 6 ząbek i nie jest już tak źle :)

Zuzi akrobacje poranne.
dsc_5879.jpg

dsc_5887.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry