fresh83
Fanka BB :)
Dzięki. Szkoda, że się tak filmik pourywał![]()
to nic wazne ze w ogole ci sie udalo!!!!:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dzięki. Szkoda, że się tak filmik pourywał![]()

, wszystko się udało i pomału wracamy do zdrowia jak się odrobię ze wszystkim to więcej napiszę, pozdrawiam :-):-)

Mialam gosci i ogolnie Oliwcia chora byla aj wszystko na raz, ale bylo chociaz razniej

Oliwi przeszlo juz prawie ale teraz jakis kaszel sie przyplatal i nie wiem czy znow gardlo czy to katar podraznia i przez to kaszle.... Aj zawsze cos....A jak po swietach?? U nas dobrze, Oliwcia zjadlo jajeczko z barszczyku troszke swojskiej kielbaski i czekoladowego zajaczka pochlonela calego

ale jaka umorusana byla

, powiem wam, że nie mam już siły :-

Hej dziewczyny:-)
Dzięki za zdrówko dla Błażeja, ale chyba to nigdy się nie skończy. Właśnie mój starszy syn wrócił ze szkoły i okazało się na pogotowiu, że ma złamaną rękę w nadgarstku, powiem wam, że nie mam już siły :-
-
-( jak nie jeden to drugi, to jest jakaś masakra
![]()
) moja waga osiagla wage sprzed ciazy!!! ale jakim kosztem??? nerwy i stres robia swoje:-(
bo juz mam serdecznie dosc!!!
........... usmiech mojego skarba!!!!