• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

Hej dziewczyny:-)
Ostatnio nie miałam czasu nic napisać, ale przeczytałam wszystko :tak::tak::tak:, u nas coraz lepiej, mój starszy syn wrócił po miesiącu do szkoły, ale ciągle chodzimy na rehabilitację. Błażko już ładnie siedzi i nauczył się obracać z brzuszka na plecy :-), odkąd zaczął jeść obiadki i deserki mleko już niezbyt mu pasuje :szok::szok:, w sumie butlę pije tylko 3 razy ( rano ok.8,00, do spania ok.21,00 i w nocy ok.3,00 ) i nie więcej niż 150ml. Jak to u Was jest z jedzeniem, mam się martwić ?? A zapomniałam napisać że jeszcze zjada 2 razy kaszkę na mleku, podaję łyżeczką bo inaczej nie chce i też ok.150ml. Jutro będzie miał pół roczku a w czwartek przylatuje mój K. na kilka dni :-):-):-).
Wszystkiego najlepszego dla Mariczki :-):-):-):-)

reklama
ja to dzisj zlapalam dola iw\wiedzialm doskonale ze ojciec ali zalozyl nowa rodzine ze spodziwa sie nowego dziecka z inna i ze ala go nie interesuje ale jak sie dowiedzialm ze urodzila mu sie druga corka i ta jest dlepsza od mojej malenkiej to sie zlamalam przepraszam ze pisze to tutaj ale nie mialam komu sie wygadac a musialam to z siebie wyrzucic:-(

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA MARICZKI BLAZKA i ZUZI!!!!!!!!!!!

U nas juz zdrowie powrocilo:-):-):-) grypa zoladkowa zaatakowala wszystkich, ale juz po chorobie
Oliwcia nadal mi zasypia sama, choc balam sie ze to bedzie tylko na czas choroby ale sie udaje:tak::tak::tak:
I musze sie przyznac, ze choc bylam przeciwna chodzikowi to kupilam Oliwci....dosc juz mialam chodzenia za nia na czworaka i prowadzania jej...W sumie kupilam dla wlasnej wygody, a Oliwia jest zachwycona....
dalej zabkow nie mamy i juz normalnie dosc mam tych placzy nocnych...bo dziaselka bola ale nic nie wychodzi....

A to moj maly dreptus

Załączniki

• S6302278-1.jpg
    S6302278-1.jpg
    36 KB · Wyświetleń: 47
  • S6302263.jpg
    S6302263.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 47
  • S6302279.jpg
    S6302279.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 49
  • S6302277.jpg
    S6302277.jpg
    32,4 KB · Wyświetleń: 44
  • S6302275.jpg
    S6302275.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 45
  • S6302270.jpg
    S6302270.jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 100
  • S6302264.jpg
    S6302264.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 50
geroland, bardzo mi przykro z powodu Twojej sytuacji. Twoja malutka ma tyle szczescie, ze ma tak wspaniala Mame! Trzymaj sie mocno!!!!!
porzeczkas, moj maly tez kocha chodzik :-) chociaz ostatnio cwaniak nie chce za bardzo w nim byc, bo woli jak mama za raczki prowadza bo wtedy moze sobie dojsc do kazdego miejsca i ma okazje zlapania wszystkiego!

Jaka śliczniusia Oliwcia!!
Brawa dla Anusi za ząbki i rodzicom za cierpliwość :)
Geroland trzymaj się i pamiętaj że druga córka w niczym nie jest lepsza!!
Pisałam o tym że na zęby się nie zanosi?? Myliłam się, już przebija się prawa jedynka, czubek już przeszedł :) Dziś moje 25 urodzinki - Misia zrobiła mi najpiękniejszy prezent tym ząbkiem. Co najdziwniejsze dziąsełko nie było zaczerwienione, nie śliniła się... Była trochę marudna, ale myślałam że to skok rozwojowy, a tu taaaki numer :)
Nie minęła nawet godzina jak pospała u siebie - już leży na środku naszego łóżka. Strasznie się boję o ten bezdech, ale u siebie nie śpi tylko co chwilę budzi się z płaczem. No i od bardzo dawna nie zdarzały się niepokojące sytuację, więc nie mam sumienia odmówić jej spania między rodzicami.
Wszystkiego naj naj naj Błażko!! Moja Mariczka je rano kaszkę z owocami w sumie jakieś 120-150 ml, na 2 śniadanie mleko z piersi, na obiadek ok 150 ml zupki, podwieczorek drugie pół słoiczka owoców i potem przes snem 120-150 z mleka z butli od dziś zagęszczone kleikiem kukurydzianym i potem dopija z piersi. W nocy jeszcze pobudka 2-3 razy na pierś, aż do 6 rano.

reklama
Ale Mariczka Sliczniutka jest :-):-):-) Widze, ze wszystkim dzieciaczkom sie zabki sypnely a Oliwcia dalej nic:szok::szok::szok: U nas dzis leje od samego rana takze na spacer nie idziemy....ale moze sie zbiore na jakies zakupki:-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry