• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

Hej dziewczyny, już dawno na forum mnie nie było. Pozdrawiam wszystkie mamusie i ich słodkie maleństwa. Mam na imię Agnieszka i mieszkamy z Małym za granicą-niestety. Miło was czytac, mam nadzięję że nie będziecie mieć nic przeciw jak od czasu do czasu coś skrobnę?

Załączniki

• DSC02473.jpg
    DSC02473.jpg
    32,6 KB · Wyświetleń: 39
  • DSC02506.jpg
    DSC02506.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 41
  • DSC02193.jpg
    DSC02193.jpg
    15 KB · Wyświetleń: 42
reklama
Femme a pisz, pisz:-):-):-), będzie nam miło:-D:tak:

M wczoraj ujrzał dwa zębole na dole, a ja dzisiaj kolejnego na górze:szok::szok::szok:, normalnie hurtem Andzi ząbki wychodzą. Nic dziwnego, że taka marudna

czesc dziewczynki:-)
no i Milana tez mozna zaliczyc do epidemii wyrzynajacych sie zabkow;-) mamy gorna 2 troche dziwnie bez jedynek ale ponoc nie ma reguly;-) i w ogole rozmieszyl mnie dzis rano bo przy kaszce na krzesle zasnal:-):-D:-D:-D

DSC_4790.jpg

chyba zanudziłam go tymi kaszkami i zrobilam pozniej kisiel jablkowy zeby sie taka sytuacja nie powtorzyla:-D:-D

tami_dj Milan rano 150 ml mleka
ok 10 kaszka;-):-D (do dzis niecodziennie)
ok 13 owoce
ok 16 obiad
ok 18 jogutr
20 mleko 210ml
w nocy cycek :-( (w dalszym ciagu)

z niekapka pic nie chce bo woli sobie dziąsła drapać natomist butelkę sam trzyma. Nauczył się wspinać na fotele, wersalkę, meble. Śmieje się z byle czego a najbardziej z muzyczki z serialu "MAJKA":-D mowi "mamama" "babu" i jeszcze pare słów których nie jestem w stanie napisać;-)
sypia w łózeczku na noc do pierwszej pobudki i polubil nawet wózek ale szału nie ma:-p

o zapomnialabym ostatnio 2 dni temu spadl mi z wersalki :baffled: bo nad ranem nawet nie wiem jak to sie stało przysnęło mi sie i za chwile slysze placz:baffled::szok: patrze Milana nie ma łóżku i juz wyobrazam sobie jak leci głową w dół:szok: lece jak opetana a on na pleckach lezy i ryczy:szok::-( na głowie guz a ja oczywiscie panika i juz chce dzwonic na pogotowie, M mowi ze do guzów nie przyjezdzaja i zeby sie nie błaznic na szczescie nic sie nie stalo ale to bylo niebezpieczne i mało odpowiedzialne z mojej strony mam takie wyrzuty sumienia:-(:baffled:
oczywiscie dzis nie spalam od 6 rano i czekałam az Milan wstanie:-(

ok pochwaliłam sie dzieckiem teraz mozecie mnie zrypac jak[ B] scarlet[/B] na innym forum:-D:-D;-)

boze ale walnełam elaborat;-):-D
dziewczynki dzieciaczki sliczne jak zawsze!!!!
tez zastanawialam sie nad kupnem chodzika ale za malo miejsca mam w mieszkaniu a to cholerstwo duze jest wiec Milan nie mial by za bardzo pola do popisu;-)
geroland bardzo mi przykro z powodu twojej sytuacji i pisz dziewczyno jak cos ci na sercu lezy po to jestesmy;-) nic sie nie matrw bedzie dobrze masz swoj skarb najwazniejszy na swiecie i dla niego musisz zyc i postarac sobie jakos zycie ulozyc, takie sytuacje sie zdarzaja, ale idz przez zycie z podniesiona glowa, pokaz jaka jestes dzielna i ze nie da sie cie tak latwo zlamac. dzidzia tez czuje twoje smutki!!! i pamietaj ze to Ty jestes dla niego najwazniejsza!!! ciezko jest samemu wychowywac dziecko i niewiele moge w tej kwestii powiedziec, ale tylko moge sobie to wyobrazic i wiem ze nie jest to latwe, dlatego trzymam kciuki i zycze powodzenia!!!

reklama
To będę pierwsza :)
Zdrowia, uśmiechu dla Milana!!!
Dzięki, imię mieliśmy wybrane zanim zaszłam w ciążę, tak mi się podobało :) Też pamiętam jeszcze porodówkę, a tu już śmiga mi taka mała torpeda :) Się raczkuje - to video sprzed kilku dni, dziś już bez gleby potrafi przejść prawie 2 metry! Tylko czasem się pogubi i stawia po kolei - ręka, noga, ręka, noga :) ale daje radę do przodu, a proszę:
[video=youtube;c6wVf8dRQnM]http://www.youtube.com/watch?v=c6wVf8dRQnM[/video]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry