• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

reklama
powiem ci asienka ze juz sie przyzwyczailam...po woli remont dobiega konca i w koncu bedziemy mieszkac sami.Iwonka z poczatku byla chora, wiadomo kontakt z innymi dziecmi , no i bala sie innych ale teraz juz sie oswoila . co u was? jak Aniusia?widze ze ma juz zabki tak?

Ma i nie ma:-), bo niby trzy widać, bo się przebiły,ale takie do końca jeszcze nie są. Andzia szaleje:-):-):-), raczkuje na razie do tyłu, ale robi próby do przodu:-), nadal grzeczna jak aniołek:-D, ma takie dni, że wcina wszystko a ma takie, że tylko mleko chce. Chodzimy praktycznie codziennie na spacerki, chociaż temp. nie rozpieszczają:no::crazy::baffled:. Mówi dużo po swojemu, ale tata to hit numer jeden:-D:-D:-D

u nas Iwonka nie raczkuje, nie umie. chodzi jak sie ja trzyma za rece... mowi tata, daj, am,dada. mamy jeszcze nie uslyszalam:-(.a co do jedzenia to caly czas najwiecej je cyca....stale pokarmy to tylko troche dojada i niechce wiecej.
super ze Aniusia sie tak ladnie rozwija....

Witajcie Mamusie :-)

To i ja sie do Was przyłączę. Jestem mamą Paulinki ur. 12.06.2009 ma 11 miesięcy :tak: ma już 6 ząbków i od urodzenia nie mieliśmy większych problemów zdrowotnych więc tylko się cieszyc. Mała jest tak absorbująca że nie mam za dużo czasu żeby posiedziec na forum ale postaram się zaglądac tu systematycznie i dzielic się z Wami doświadczeniami. Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia :-)

Załączniki

• New Folder.jpg
    New Folder.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 64
  • fff.jpg
    fff.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 56
  • 05 07 012.jpg
    05 07 012.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 59
  • 77777 014.jpg
    77777 014.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 59
  • Photo0300..jpg
    Photo0300..jpg
    26 KB · Wyświetleń: 71
witam.dawno mnie tu nie bylo....stesknilam sie za wami i za BB.

witamy
nareszcie sie do nas odezwałas!!!:-) mam nadzieje ze tak juz zostanie;-)

goldenka25 ciebie tez serdecznie witam na naszym forum wpadaj jak najczesciej sie da ;-) chociaz rozumiem ze czasem brakuje czasu:tak: ja najczesciej moge sobie cos zrobic na "spokojnie" ( czyt. szybko ale tyle ze bez dziecka uwieszonego na nogach lub szukajacego jakis kabli do gryzienia:baffled:) jak Milan spi czyli dwa razy dziennie ;-):-( coreczka urocza podobna do ciebie a oczy to juz napewno:tak: ma twoje

ojej dzwonila moja kolezanka, ktora juz jest po terminie i przerazona, bo mowi, ze czuje jakies skurcze ale nie jest pewna czy to juz "to":-p i czop jej zaczal schodzic!!! kurcze rodze razem z nia tak sie przejelam:szok: wspomnienia wrocily.......:-p

a z gorszych wiadomosci Milan dopadl moj telefon i wpuscil w niego litry sliny:baffled: zalal glosnik i telefon na tory sie nadaje:-( chociaz nie ubolewam zbytnio bo i tak juz zaczynał szwankowac i najwyzsza pora było zmienic M obiecał ze pojedzie mi wziasc nowy:tak::-) wreszcie bede mogla krecic filmy z "psuja nr 1":-p

reklama
fresh83 ja również tylko 2 razy dziennie jak Paula śpi to mogę coś zrobic na spokojnie :-):-) ale i tak dla siebie wtedy czasu brak bo to pranie sprzątanie, gotowanie itp hehe no ale przecież nikt nie mówił że będzie łatwo :-p. Telefon już przerabiałam rzuciła nim i wyświetlacz poszedł cały więc pozostało tylko odbierac jak dzwonił hehe.
A tak na marginesie to fresh83 jeśli to Twój rocznik to jesteśmy równolatkami :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry