WIOLKA1509
Fanka BB :)
witam.dawno mnie tu nie bylo....stesknilam sie za wami i za BB.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
, ma takie dni, że wcina wszystko a ma takie, że tylko mleko chce. Chodzimy praktycznie codziennie na spacerki, chociaż temp. nie rozpieszczają

. Mówi dużo po swojemu, ale tata to hit numer jeden

ma już 6 ząbków i od urodzenia nie mieliśmy większych problemów zdrowotnych więc tylko się cieszyc. Mała jest tak absorbująca że nie mam za dużo czasu żeby posiedziec na forum ale postaram się zaglądac tu systematycznie i dzielic się z Wami doświadczeniami. Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia :-)witam.dawno mnie tu nie bylo....stesknilam sie za wami i za BB.
ja najczesciej moge sobie cos zrobic na "spokojnie" ( czyt. szybko ale tyle ze bez dziecka uwieszonego na nogach lub szukajacego jakis kabli do gryzienia
) jak Milan spi czyli dwa razy dziennie ;-):-( coreczka urocza podobna do ciebie a oczy to juz napewno
ma twoje
i czop jej zaczal schodzic!!! kurcze rodze razem z nia tak sie przejelam
wspomnienia wrocily.......
zalal glosnik i telefon na tory sie nadaje:-( chociaz nie ubolewam zbytnio bo i tak juz zaczynał szwankowac i najwyzsza pora było zmienic M obiecał ze pojedzie mi wziasc nowy
:-) wreszcie bede mogla krecic filmy z "psuja nr 1"
. Telefon już przerabiałam rzuciła nim i wyświetlacz poszedł cały więc pozostało tylko odbierac jak dzwonił hehe.