Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

A tak na marginesie to fresh83 jeśli to Twój rocznik to jesteśmy równolatkami![]()
a ja sie ledwo co załapałam na macierzynstwo przed 30:-);-)

za rozwój Królewny, pediatra powiedziała, że nie spodziewała się że dziecko po zaczadzeniu będzie się tak rozwijać
Odnotowała ząbek w książeczce, więc pomimo tego że niewiele widać, to już oficjalnie Córa ząb posiada 

Nie mamy też kompletu dokumentów do ślubu i czasem zastanawiam się czy mamy ochotę się pobrać 
kazda mama wtedy taka dumna
a miałam właśnie cię pytać, Mariczce zdarzają się jeszcze te bezdechy???
których pozniej mozna załować:-
tez nie nawidze jak cos nie idzie po mojej mysli, musze miec zawsze wszystko dopiete na ostatni guzic miesiac przed;-)
w przeciwnym razie zejdz mi z drogi a ja jeszcze nerwus jestem i zawsze wszytsko ląduje na M
czasami to sie dziwię jak on ze mna wytrzymuje;-)
hehe no niestety albo stety:-) to moj rocznik:-) ha smiac mi sie chce bo ogladałam dziś rozmowy w toku i tematem były młode babcie mianowicie 34 lat, 35 lata ja sie ledwo co załapałam na macierzynstwo przed 30:-);-)
u nas pogoda nie ciekawa:-( co chwile sie chmurzy i pada deszcz:-( i tak siedzimy dzis w domku calutki dzien:-(