Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Babcia w wieku 34 lat????
Ja urodzilam synka w wieku 28 lat i 2 tygodni :-) Ja z mezem jestesmy po slubie ponad 5 lat ale jakos nigdy nie bylismy gotowi na dziecko - praca, studia i ciagle podrozowanie bylo dla nas wazniejsze. I bardzo sie ciesze, ze poczekalismy bo teraz cieszymy sie nasza pociecha bez zadnych wyrzutow ze nam "wolnosc" uciekla![]()
wczesniej w domu było tak pusto a teraz Milana pełno i jego zabawek
no i przede wszystkim juz roczek leci czas przy tych pociechach
Milan "zaraz" tez roczek naprawde nie podejrzewałam ze tak szybko mi zleci do jego pierwszych urodzin, miesiac za miesiacem ucieka
Witam.
Gratuluje pierwszych kroczków!
Zuzia ma zapalenie spojówek![]()
Czy wasze maluszki bawią się już w piaskownicy. Zuzia czasem tak.
Pokaże wam moją małą:
i o dziwo nie pchał do buzi
i wiecznie Milan miał cos z oczkami póżniej popieprzyłam nie dotykałam mu tych oczu w ogóle i od tej pory spokój
hmmmm przypadek?? teraz juz normalnie reka cala buzie obmywam normalna woda
No i wprowadziłam dziś buraczka do diety Mariczki, aż trzęsła się jak spróbowała zupkijadła pełnymi łyżeczkami i ani kropla nie uciekała z buźki WOW!! A ja chyba mam pęknięty paluszek u nogi, leciałam do kuchni i przydzwoniłam nogą w rurę. Paluszek puchnie i boli....
Milan tez uwielbia

napewno