Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
hahaha dobre
ja uwielbiam to:
[video=youtube;xsaZlMILl_w]http://www.youtube.com/watch?v=xsaZlMILl_w[/video]
jak byłam w ciąży to ryczałam jak bóbr przy tym![]()

Lagajka- superaśna ta twoja mała. Gratuluje.Śledzę już długo ten wątek. I bardzo lubię patrzeć na Mariczkę. Ma taką fajną pyzowatą buźkę.
;-) oj beda łamane serducha w przyszłosci;-)U nas też zimno i leje. Nawet w domu chłodnawo. I to niby maj. W zeszłym roku byłam na komuni i męczyłam się w upały z wielkim brzuchem.
katowice-jaworzno rzut beretem;-)A ja bym chciała mieć suwaczek i ząbki w sygnaturce, ale cały czas nie chce mi się zrobić to, bo wychodzi że podpis za długi... Dałam ząbki w rozmiarze najmniejszym ale i tak nie działa ;( pomocy
i musiałam skrócić:-(
a mam pytanie do dziewczyn, które skończyły karmić piersia: co mam robić bo ten pokarm sie zbiera cały czas i jak bede odciagać to bedzie się produkować a jak nie bede odciagać to boję sie o zastój![]()