Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
:-( spokojnej nocki zycze
Milan chyba tez w szoku
ze tak sie da;-) i coraz czesciej pozniej probował;-) Zuch chłopak :*BRAWO MILAN!! To zaraz będziesz za nim biegać, wielkie gratki!!
jak ma podejsc do mnie trzymany za rece odrazu schodzi do parteru i woli na czworakach;-)
A co do pogody to fakt, wczoraj cały dzień na działce u dziadków spędziliśmy, dzisiaj już 2 spacerki zaliczyliśmy. Dziewczyny mam pytanie , jestem w fazie wyboru spacerówki może możecie polecić coś fajnego ? Interesuje mnie spacerówka składana " parasolka" i oparcie składane do pozycji leżącej. Pomóżcie w wyborze

Fresh wiem co czujesz. Mój M jest wiecznie w pracy i teraz jeszcze ma dodatkowe godziny, więc widzę go jak wpada się przespać. No ale mam co chciałam, żebym mogła siedzieć z Misią w domu, to ktoś musi na to zarobić.
Tami ja szaleję za spacerówkami maclarenai jeśli będę miała kupić lekką spacerówkę, to tylko taką
Mariczka płacze od półtorej godziny, potem cycek i krótka drzemka, płacz, cycek drzemka. Łzy jak grochy i grymas bólu na buzinie wiem co się dzieje, jadła to co zwykle, świeżutkie, gotowane w domu. Jabłuszko ze słoiczka, ale zawsze najpierw sama próbuję zanim jej dam. Nie było dziś kupki w dzień, chociaż dwa razy się szykowała do zapełnienia pieluszki, ale nic nie było. Temperatury nie ma
wszytsko na dobrej drodze trzymaj tylko kciuki za pogode jak cos to na pw
bo ten nasz "traktor " to ciezki zwłaszcza ze czasem musze Milana na rece wziasc i z takim wózkiem juz sobie rady nie daje
czasem przydała by sie dodatkowa para rak;-)