Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
rubi ale mnie teraz nastraszyłaś. Powiem Ci szczerze, że czytając na naszym sierpniowym forum instrukcji jak karmić łyżeczka i np. i nie wycierać o górną wargę to uznałam to za dowcip. Ale teraz wracam grzecznie do tego posta i jeszcze raz z uwagą go przestudiuję.
A co do przewracania się z brzuszka na plecy to moja "kruszyna" jeszcze tego nie robi, na razie na boczki się kula. Mam nadzieję, że nie jest to zły objaw, że jeszcze tego nie robi.

witam dziewczynki!!!! musze sie wam pochwalic synek wyszedl z szeregu szczerbatych i MAMY ZĘBA!!!!!!!:-):-):-):-)
milan ma taka szpileczke i pewnie dlatego dzis nie spal w nocy a ja myslalm ze frytki zaszkodzily:-Gratuluje!!!
Zuzia od miesiąca ma dwie kreseczki na dolch jedynkch, ale nic jej nie idzie.
milan ma taka szpileczke i pewnie dlatego dzis nie spal w nocy a ja myslalm ze frytki zaszkodzily:-szok:
.honda trzymam kciuki za jutrzejszy dzien poczatki sa najtrudniejsze, potem wpadniesz w rytm i bedzie coraz latwiej a tata napewno da sobie rade;-)
pociesze cie mnie tez to czeka niebawem:-(
zulejka 78 o co chodzi z karmieniem ta łyżeczka???