Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulujemy zabka,a u nas dalej nic...witam dziewczynki!!!! musze sie wam pochwalic synek wyszedl z szeregu szczerbatych i MAMY ZĘBA!!!!!!!:-):-):-):-)
Scarlet fajne fotki,tez masz co dzwigac ile mała juz wazy,mój Dawid ma 9 kg;-),ale teraz przestał jesc i boje sie ze bedzie chudnał.Zuznka robi takie pozycje, jakby już raczkować chciała. Albo podnosi się bardzo wysoko na rączkach, albo bierze kolanka pod siebie i się odpycha.
![]()
Scarlet fajne fotki,tez masz co dzwigac ile mała juz wazy,mój Dawid ma 9 kg;-),ale teraz przestał jesc i boje sie ze bedzie chudnał.
Dawidek 3 stycznia skonczył 5 miesiecy:-)Ja bym się nie bała, jakby mi Zuzia chciała schudnąć. Na naszej wadze domowej wychodzi 10 kg.
9 kg też sporo. A ile Dawidek ma miesięcy?