reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamusie jako ciężarówki po raz drugi :)

reklama
ja ż wiki wyszłam 4 dni po urodzeniu ale tylko dlatego że strasznie padło a czekaliśmy na wózek.... teraz o ile nie będzie lało no i będę w stanie to jeszcze szybciej się wybierzemy

aaaaaaaaa zapominałam napisać fioletowa przykro mi z powodu @ ale chociaż uda ci się zrobić rentgena tego biodra

Ja tez mysle, ze jesli tylko pogoda dopisze, to szybciutko wyjdziemy na dwor. Oby tlko malenstwo bylo zdrowe i ja na chodzie:-) Z Melisa chyba pierwszy tydzien spedzilysmy w domu, ale teraz nie mam zamiaru tak dlugo czekac. wtedy byla beznadziejna pogoda no i tez nie mialam wozka.

Sweety, JaM - dzięki za odpowiedź, chyba ręcznie upiorę, bo szkoda mi czapeczki w razie czego... a podejrzewam, że ma też tekturę, jak tak szwt rozchyliłam......

JaM - ja mam kołderkę i poduszeczkę po Szymku, i dwie śliczne komplety pościeli z Kubusiem Puchatkiem, niebieskie co prawda ale co tam. Mama mi kupiła jedną różową :) Ale też dopiero za jakiś czas będę ją kołderką przykrywać, na początek jakiś cieniutki kocyk, bo przecież lato będzie.

a ja się zdrzemnęłam :D jakoś tak mnie chyba po świeżym powietrzu zmogło :D

własnie na tvn24 zaczyna się konferencja rutkowskiego i rodziców Magdy. I na co to i po co. Poza tym, jak człowiek skazany dzisiaj na 2,5 roku więzienia ma jeszcze śmiałość występować w roli mentora i upominać wszystkich co do niewinności innych osób...

właśnie oglądam ale się tłumaczą jak dziecko złapane za rękę na kradzieży a ta suka siedzi ja mimoza uuuuuuuuuuhhhhhhhhh wytargałabym ją za kudły normalnie

Rysica no widzisz nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo (wloski) fotki z basenu bardzo chetnie, ja piore mojego m czapeczke w pralce i nic sie nie dzieje na szczescie
nikolaa ja nie wiem czy lekarz badal ta kosc nooswa na usg bo szybko bylo po ale lekarzowi ufam w 100%

tez ogladalam kawalek tvn 24 bez komentarza

pajkaa wstyd sie przyznac ale ja jeszcze z mala nie bylam ale ona na szczescie ma zabki za mna sliczne i zdrowe, moja mama tez takie miala,

no własnie mój to raczej nie bedzie chciał współpracować...a ona mi mówiła, ze najlepiej, aby dal sobie im wyczyścić ząbki :-D
Pajkaa - słonko...nie denerwuj się już;-).
Kup sobie prouro i łykaj codziennie jedną tabletkę, do tego probiotyk ginekologiczny jakiś i będzie ok. Niestety w ciaży bakterie mają zwyczaj powracać.
Aha - kup sobie lactacyd do higieny intymnej i chusteczki też lactacyd i używaj w toalecie. Ja tak robię. Od trzech tygodni w moczu w wynikach bakterie tylko pojedyńcze wychodzą.

Z Piotrkiem pierwszy raz byłam chyba jak miał 3 lata...i trafiliśmy na panią doktor, która mu nie podpasiła i potem długo nie mogłam go namówić. A teraz sam bez namawiania biega do szkolnego stomatologa...dzisiaj też był:-)

no wlasnie łykam... mam ten płyn do higieny ale zastanawiam się jeszcze nad jednym, czy aby te pojemniki są ok... chociaż powinny byc jalowe...

Pajkaa - dziękuję :) W sumie już się do tej fryzury przyzwyczaiłam... Odrosną ;) No ale na początku byłam załamana, że tak krótko. Ale dziś je myłam i zostawiłam do wyschnięcia i tak mi lekko było na głowie, i nic mi nie kapało :D bo krótsze łatwiej wytrzeć :D No i na basenie (a mamy zamiar chodzić raz w tygodniu do porodu) będzie moment, żeby wysuszyć ;P

Dziewczyny, nie wiem jak u Was, ale dziś tak cudna pogoda - my już z Szymkiem byliśmy 2h na spacerku, jutro planujemy znów basen :D może fotki Wam mąż porobi mnie pływającej? :p chcecie? ;P No dzisiaj cudnie, Szymek na rowerku w rozpiętym sweterku jeździł i czapce baseballówce :D

a właśnie, mam pytanie, prałyście może w pralce baseballówki? bo ja mam Szymkową czapkę białą w szarą kratkę i przydałoby się ją odświerzyć po zimie i boję się o pralki wrzucić. Te daszki to z czego są robione? bo chyba nie z tektury??

ja juz muzszę iść, ale kupiłam gropuona i mam dopiero na 18 kwietnia:/

Pajka skoro az tak przeszkadza Ci moja osoba to masz racje,zniknij i bedziesz miala spokoj.. No i osiagnelas cel,zwrocilas na siebie uwage ogolu,nawet moja bo najmniej zwracalam na Ciebie uwage i bolalo,tak?

żałosna jesteś naprawdę... Twoja osoba jest tutaj dla mnie jak duch niewidzialna więc co ma mnie boleć??ja to mam głęboko w poszanowaniu...czy Ty się moją osobą interesujesz czy nie...ale najwyraźniej Ty masz problem ze zobą i z przyswojeniem niektorych informacji...ale szkoda strzępić sobie jęzor...

własnie na tvn24 zaczyna się konferencja rutkowskiego i rodziców Magdy. I na co to i po co. Poza tym, jak człowiek skazany dzisiaj na 2,5 roku więzienia ma jeszcze śmiałość występować w roli mentora i upominać wszystkich co do niewinności innych osób...

Rutkowski jest tak samo intelignetny jak Ci rodzice... broni swój swego...szkoda się już denerwować z tego powodu....

reklama
pajkaa ja tez sie zastanawiam nad tymi probowkami bo one raczej nie sa sterylne moim zdaniem powinny byc tez zamkniete w jakims woreczku bo ja dostaje probowke prosto do reki w nic nie zamknieta i tak naprawde nie wiadomo ile osob przede mna ja trzymalo

Do góry