JaMamma
Fanka BB :)
Iza o 7:30 jejku aż ciarki mnie przeszły! Jutro zobaczysz maluszka
Niesamowite!
Agula, Julka nie chodziła do żłobka poszła dopiero do przedszkola druga córeczka też nie będzie chodziła do żłobka ale z tego co czytam przedszkolak coś przyniesie ... Mam już mętlik z tą szczepionką. Zapytam pediatrę.
Ja na ospę nie szczepię. Chociaż, właśnie mi się przypomniało PONOĆ muszę doczytać na stronie NFZ od zeszłego roku szczepiona na ospę jest refundowana tzn w ramach ubezpieczenia i nie trzeba płacić. A odnośnie rotów i pneumokoków to już nie obejmuję tematu, co czytam to "inna opinia" zapytam pediatrę. I z tego co czytam radzą na pewno pneumokoki o rotku w zasadzie mniej się apeluje i pisze
Niesamowite! Agula, Julka nie chodziła do żłobka poszła dopiero do przedszkola druga córeczka też nie będzie chodziła do żłobka ale z tego co czytam przedszkolak coś przyniesie ... Mam już mętlik z tą szczepionką. Zapytam pediatrę.
Ja na ospę nie szczepię. Chociaż, właśnie mi się przypomniało PONOĆ muszę doczytać na stronie NFZ od zeszłego roku szczepiona na ospę jest refundowana tzn w ramach ubezpieczenia i nie trzeba płacić. A odnośnie rotów i pneumokoków to już nie obejmuję tematu, co czytam to "inna opinia" zapytam pediatrę. I z tego co czytam radzą na pewno pneumokoki o rotku w zasadzie mniej się apeluje i pisze
Ostatnia edycja: