reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamusie jako ciężarówki po raz drugi :)

hehe rysica - u nas to jest "później" niestety ja wstaję do pracy o 6, a młody ze mną... :-D
a twoje sny, to pewnie jakieś odreagowanie....
a z rowerkiem też zauważyliśmy ten "krytyczny" moment z pedałami, Artur pedałuje raz trochę do przodu, raz trochę do tyłu, a na trójkołowym jest trudniej pedałować...

reklama
a Szymek przez ostatnie pół h zrobił duże postępy :D i chyba wyjdziemy dziś na dwór - zajarzył, że jak szybciej pedałuje to łatwiej pokonać mu ten "krytyczny" moment z pedałami. Ale mąż mówi, że na dworze łatwej mu się będzie pedałować, więc sobie dzisiaj wyjdziemy :)

dziewczyny mam problem zaczęły mnie wczoraj swędzieć podeszwy stup i wewnętrzna strona dłoni i brzuch oraz całe łydki i przedramiona jestetm trochę wycykana czy to może być cholestaza wiem że najczęściej pojawia się ona pod koniec ciąży ale słyszałam tez o wcześniejszych przypadkach ....nie używałam ani nie jadłam niczego uczulającego dziś idę do gina wiec zapytam ją ale co wy o tym myślicie...

do tego wczoraj tak się pożarłam ze swoim mężem że szok wiecie czasem jest jak do rany przyłóż a czasem to mnie potrafi tak zdołować i wyprowadzić z równowagi że żyć mi się odechciewa i chyba po tym wszystkim całą noc wymiotowałam chyba z nerwów

rysia naprawdę dopytaj o to znieczulenie, lekarz na pewno będzie wiedział co i jak ....ja naprawdę pare razy słyszała że pobieranie opłat za zzo jest w tej chwili nieprawne i szpitale nie mogą żądać pieniędzy za to.... wiesz zzo możesz nie dostać bo np lekarz stwierdzi że to przeszkodzi w akcji porodowej ale warto wiedzieć jakie masz prawa

dla pozostałych dziewczynek buziaczki

Nikola - dzięki, dopytam :)
a co do swędzenia - lepiej spytaj, ale może to jakieś podraźżnienie od ubrania? spodni? może trochę spuchłaś? weź wapno (można w ciąży) i zobacz czy przejdzie.

no do gina idę na szczęście dzisiaj..... ciśnienie sobie zmierzyłam 124/83 wiec chyba w normie choć wyższe niż zazwyczaj ....nie jest to jakieś gigantyczne swędzenie ale swędzi .....wiem że na cholestazie to próby wątrobowe się robi ale tak się zastanawiam czy w moczu przy cholestazie by coś wyszło bo robiłam w poniedziałek i wyniki idealne

a sądzicie że to może być z nerwów????

Ostatnia edycja:
Rysia wspolczuje fryzurki! ale pochwal sie, ocenimy, na pwno nie jest tak zle!

Kochane a ja jestem zalamana :( nie moge chodzic i siedziec, lezenie tez mnie wk.... Mama dzis pojdzie na oddzial polozniczy i spyta dr albo poloznych co mam robic, bo 2 miesiace nie wytrzymam z ta moja du... Plakac mi sie chce:(
Mam zamiar tez dzwonic do mojej poloznej obojetnie jakiej ale nie wiem pod jaki numer i szlag mnie trafi, zadzwonie pod obojetnie jaki...chociaz najpierw czekam co mama zalatwi:(

reklama
Do góry