reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

JaMamma - MOU nawet bez wykresu szalała tak samo, od początku codziennie po kilka razy testy owu robiła, każdym objawem się ekscytowła, na wszystko szukała wytłumaczenia i pomocników staranek - ten typ tak ma ;) ma to swój urok ;)
ale ile rzeczy się dzięki niej dowiedzieliśmy w międzyczasie!!!

A ja miałam CC planowo w 36 tc, a od 26 tc byłam w szpitalu na Patologii ciąży i nie miałam prawa wyjść za oddział ;)
a powód znajduje się tutaj : https://www.babyboom.pl/forum/ciaza...aj-moze-uratowac-zycie-twojego-dziecka-19582/
Mam nadzieję, że teraz jak zajdę, urodzę SN, bo bardzo bym chciała to przeżyć :D

Słuchajcie, czy ja dobrze pamiętam, że sex obniża tempkę? Bo o 2 mąż mnie dopadł :D

Ostatnia edycja:
reklama
Ojjjj, jesli chodzi o wspominki ile trwal porod to ja jestem gigantem w tej sprawie chyba:D Mialam porod wywolywany, bo Natalce sie na ten swiat jeszcze nie spieszylo. Urodzilam podczas 3 proby z kroplowka. Od 7 rano,pierwsze skorcze, urodzilam po 23. 16 h rodzilam moja corcie! Tzn. rodzilismy:)

Ana - no to mamy duuużo wspólnego. Nie dosyć że nasze córcie to Natalcie, to ja też miałam poród wywoływany. Pierwsza kroplówka poszła w sobotę koło 19, a urodziłam w poniedziałek o 2.01 w nocy czyli tak kole 30 godzin!!!

Sorka że tak post pod postem, ale tak się rozpisałyście ze szok :-D

MAmma - jakbym wykresu nie robiła to bym w życiu nie wiedziała kiedy mam owulację. Po to jest ten wątek. Rozmawiamy o swoich objawach, o owulacjach, śluzach, wykresach, o poważnych rzeczach i zupełnych pierdołach.
Już wcześniej pisałam ale nikt widocznie się nie wczytał, że JA MUSZĘ TRAFIAĆ KONKRETNIE W OWULACJĘ BO M MA SŁABIUSIEŃKIE WYNIKI NASIENIA, A JEŻELI TEMU SŁUŻY OBSERWACJA CIAŁA, ROBIENIE WYKRESU I CIĄGLE TESTY OWU, TO TYLKO MI POMOŻE, NA PEWNO NIE ZASZKODZI.

Rysica - sama pisałam w tym cyklu, że nie mam żadnych objawów, tylko że jajnik mnie boli, i boli cały czas, to nie jest doszukiwanie się objawów, a na pewno nie ciążowych.
Którego dnia wyznaczyłaś na testowanie???

Pajkaa - trzymam kciuki Piękna tempka.
Sweety - gratuluję usg! Super że wszystko ok!!!

... he he - Rysica- bo Wy perszingi jesteście :-D

Zauważyłyście że BB się skopsało???
Strona ściśnięta, posty przez to się taki "chude" zrobiły.
Buźki wolniej wchodzą.... łeeee

Ostatnia edycja:
Czesc!
diablica Witaj!
Mou, widzisz,jakie podobne jestesmy! Moze i w ciaze tym razem wspolnie zajdziemy. Bo miesiac temu sie nam razem nie udalo:p

Aldo, to Ty serio moja sasiadkla jestes!! A gdzie Cie tam wywialo za granice?:)

Ja dzis jednka musialam do firmy podjechac na chwilke.Pozniej do przyjaciolki na kawke. To bedzie dla mnie trudna wizyta, bo to moja najlepsza przujaciolka,jak siostra,ma rodzine-sa naszymi wspanialymi znajomymi,ona jest chrzestna mojej Natalki i teraz tez razem staralysmy sie o drugie dziecko. I zaszlysmy znow razem w ciaze( NAsze ciorcie sa z kwietnia i z czerwca). Ja mialam termin tydz wczesniej niz ona,mi sie nie udalo,a ona nadal na szczescie ejst w ciazy. Ale przykro mi bardzo jak o tym pomysle...RAzem chcialysmy przez to wszystko przejsc,jej brzuszek rosnie,a ja na nowo sie staram. Ciezko mi z tym,, bo gdzies tam gleboko mam ziarenko zazrosci,choc wiem,ze nie powinnam.Ale to dla mnie trudne...

Ana no jak ani drgnie spadla :) wiec moze cos się bedzie szykowało? jak szyjka? śluz?Ana wiem,z e Ci ciężko i Twoja reakcja jest normalna, ja się cieszę, ze moja przyjaciółka się nie stara jeszcze bo byloby i ciężko:tak:

Mou chyba sie nie skopalo tylko coś ulepszają :-D

Rysica kiedyś czytałam tego posta nie wiedząc , ze to Ty... dobrze, ze wszystko ok się skończyło:tak:

He he - Pajka - to samo pisałyśmy w tym samym czasie do Any... hi hi

no i oby ulepszyli a nie skopsali, mam nadzieję że jeszcze nie skończyli, bo mam tak ściśniętą stronę że ho ho. Jak moje suwaczki były obok siebie, tak teraz jeden pod drugim... zepsuli mi całą koncepcję... :-D

Ostatnia edycja:
reklama
No tak, tak dziewczyny ,poszla w dol-ale mi raczej chodzi zeby poszla w gore! Wiecie:D Drgnela,to fakt,ale zobaczymy kiedy drgnie w GORE!

Mou, no moze sie nam kiedys razem uda!:)

FAktycznie wuizyta dzis nie bedzie latwa,ale musze sie przelamac, bo przeciez nie bedziemy ich unikac przez nastepnych 8mc.A ja jakos sie musze z tym uporac...
A szyjkka wczoraj sprawdzana i na moje doswiadczenbie( anie jest zbyt duze),ale wydaje mi sie,ze robi sie bardziej miekka i ciut otwarta,ale nie jestem pewna. Sluz wczoraj byl,lekko rozciagliwy i nie za duzo. Nie spodzuewam sie nie wiadomo czego w mojej sytuacji,wiem,ze to moze potrwac,ale moja niecierpliwosc jest ogromna...:)

Ostatnia edycja:
Do góry