reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
A no to ja trzecia he he ;)Moniś - ale podstępna cholera żeby w nocy przyjść!!! :)Enya - ja nie wiem co z Tobą hmmm, może lutka wstrzymuje @? Moja tempka to koszmar. zaznaczę jako zaburzona bo: o 3 w nocy było 36.96, o 4 było 37.05 a teraz było 37.21 znów muszę wypośrodkować. chociaż prawidłowa jest ostatnia bo ostatnio wszystkie wyniki zapisuję z godziny 7 rano. Dolegliwości brak...

Ania : gratuluję maleństwa i jego znikającego ogonka :-) łyknęłam sobie sporą dawkę fluidków :-)

Moniś - oj tam brsk:-) czyli co? Przestajecie się bzykolić i zaczniecie się zabezpieczać? Nie no, nie sądzę. Każda zaczyna po czasie wątpić, ale to normalne. Najgorszy jest ten pierwszy dzień kiedy @ przychodzi, a potem jest już lepiej. Niestety wiem coś o tym...

reklama
Mam nadzieję, ze masz rację. M nie chce iść na badania. Wstręciuch. Podłamany jest ostatnio. Nie wiem dlaczego tak to na niego działa. Zresztą ja tez nic nie biorę. A może i powinnam. Zabezpieczać się ni będziemy bo po cichu liczę, że kiedyś się doczekam. Może trochę odpuścimy. Po @ idę do mojego gina. Niech coś poradzi. Pierwszy raz w życiu nie boli mnie przy @ brzuch ani nic innego. @ wyjątkowo skąpa. Nawet teściora zrobiłam. Wiem, że głupio, ale to chyba już nawyk:tak:
Ale będę tu z Wami bo już się do Was przyzwyczaiłam. Serce rośnie jak czytam o serduszkach na USG.

Fioletowa no właśnie u mnie podobno nic. Pójdę jeszcze po @. Myślę, ze mam blokadę psychiczną. W mojej rodzinie podobno wcześnie przychodzi menopauza. Przynajmniej tak twierdzi moja ciocia z którą mam kontakt. myślę, ze strach przed nią mnie blokuje.

Ostatnia edycja:
Do góry