reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NA INNYM CLEAR BLUE JEST JASNA BLADA !!!!! PRAWIE CIEŃ, ALE TEN CIEŃ MA KOLOR!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!
:szok:

kASIIK - TEN BÓL PIERSI NIE DAWAŁ MI SPOKOJU I SIĘGNĘŁAM PO COŚ INNEGO CO TRZYMAŁAM NA INNE OKAZJE - CZYLI NA POTWIERDZENIE CIENIA NA TANIM TEŚCIE I ZROBIŁAM CLEAR BLUE PLUS. i JEST KRESECZKA. PODNIECAM SIĘ NIEZDROWO, ALE DWA MIESIĄCE TEMU ROBIŁAM TEN TEST W DZIEŃ SPODZIEWANEJ I PRZEZ CAŁY DZIEŃ NIE BYŁO NAWET CIENIA!!!

mou moje gratulacje , czekam na potwierdzenie jutro :-D
:-D:-D:-D:-D nareszcie sie doczekałas

reklama
MOU CO JA CZYTAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WOW!!!!!!!
Ale sie ciesze!!! Ciesze sie razem z Toba i czekam Cierpliwie na jutrzejsze poranne potwierdzenie!!!!

Wyobrazam soebie Twoja radosc i znieceierpliwienie do jutra!!!

Aleur,a co to sie u Ciebie wydarzylo?Co sie dzieje z brzuszkiem,bo niedoszperalam do konca. Mam nadzioeje,ze jest ok wszystko i dzidzius rosnie sobie!! Daj znac co tam!!!

póki co jest ok , mam szanse na donoszenie , wiec glowa do góry i leze plackiem, chociaz mam nadzieje , ze niedlugo wyjde do domu

Ale co sie dzieje,ze musisz lezec? krwawisz? czy cos innego? To lez jak najwiecej!! Obys nie musiala cala ciaze,ale z drugiej strony jak mus to mus! Czego sie nie robi dla wymarzonego dziecka!!

Alebur, Ania :) ja w tym momencie biorę ten test jako wadliwy. Jutrzejszy jak wyjdzie znaczy że mogę się cieszyć, zrobiłam już 4 te tanie dzisiaj i na ani jednym nie ma nic. Kupiłam dwa testy first response Early results pregnancy tests, ponoć najlepsze tu w UK. Zatestuję rano a jeszcze dzisiaj szaleję i piję wino do romantycznej kolacji w walentynki :-) co by nie popadać jeszcze w paranoję. No ale @ dalej jak nie było tak nie ma, a tempka to 37.76 ! :-)
Ania - Alebur ma odklejanie łożyska, ale lekarz mówi że ciąże donosi :)
Alebur!!! Dbaj o siebie mamusiu!

Zobacz załącznik 437069Zobacz załącznik 437071
ledwo widać, ta pionowa kreseczka przekreślająca tę poziomą. Rozebrałam test żeby było lepiej widać, ale i tak zdjęcie nie ujmuje tego jak widać w rzeczywistości. Kreseczka jest bardzo blada ale jest i jest niebieska a nie szara jak miejsce po przeciwciałach hcg :-)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajejejejejejejejejejejejejeje
a nie mówiłam a nie mówiłam

ja tam widzę kreskę jejejejewjeje

dzidzia szt 1 :) serduszko pięknie bije, wg usg to 9 tydz i 5 dzień, za dwa tygodnie badania prenatalne, powiedzialam lekarce o tym śluzie takim ciagnacym się zbadała powiedziała, ze to śluz szyjkowy cokolwiek oznacza nie wiem czy dobrze, czy źle..., ale szyjka zamknięta. Dzidzia ma 27 mm :) dostałam antybiotyk na te bakterie w moczu a że jeszcze wymazu nie ma (5 dzień!) to kazala mi się niezwłocznie skontaktować jak bede je miała...bo to oznacza, ze są bakterie w posiewie...

Pajkaa - jeszcze spoko :-D ja już nie raz mówiłam że będę super szczęśliwa z cienia. Cień jest, to się cieszę :) ale dlaczego wszystkie inne paskowe są negatywne??? Chociaż coś malusieńkiego cieniowatego by wyskoczyło, a nie ma śladu, żadnego. Nawet pod lupą :-D Ja mam przeczucie że test był trefny. To znaczy, mam nadzieję że nie był i że to blada kreseczka (do tej pory jest na teście) ale okaże się jutro rano. Jak na first response nic nie będzie - znaczy że clear blue się mylił i dał fałszywą nadzieję :(
Kurczę, ale ja coraz bardziej skłaniam się że to była pomyłka. Niestety. Szyjka teraz jest miękkawa, jakby pół otwarta, robi mi psikusy na maxa. Byle do jutra :confused2:

A Tobie gratuluję serduszka i tych prawie 3 centymetrów szczęścia !!!! :-D:tak::-D:tak::-D

MOU myślę że jutro ujrzysz piękną druga krechę z rannego siurka:tak:he he . Kreseczką jaśniutka ale najważniejsze że jest:)powodzenia.

&&&&&&&& za Was wszystkie

reklama
Kaso - dzięki :) ale nie nastawiam się już. Jak już wspominałam - inne testy o większej czułości wychodzą 100% negatywnie. Dziwne że tylko jeden jedyny coś wykrył. Dla mnie to błąd na dzień dzisiejszy. Niepotrzebnie wszczynałam alarm. Jutro pewnie będzie mi głupio pisząc że nici z tego :-(

Hej babiszonki - gdzie Wy jesteście ??? Bzykolicie się w Walentynki he??? :-D to dzień tylko na uściski a nie na "większe sprawy" :-D:-p
korci mnie zrobić teściora jednego jeszcze dzisiaj i potrzebuję powstrzymywania ....

Ostatnia edycja:
Do góry