reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Mou co Ty bredzisz :) ten co wyszedl + ile miał czułoasci?? 10 czy 25? mnie czułosci 25 wychodziły bladziochy 2 dni po terminie

reklama
Mou wdech, wydech, zachowaj spokój :) Choć ja pewnie wywinęłabym orła ze szczęścia.:tak: Jeżeli to Cię uspokoi to poczekaj na ranne sikanie i na 2 ciemniejszą już kreskę:-) trzymam kciuki za Ciebie. Będzie krecha jak się patrzy:)

Przykro mi :-( śluz podbarwiony krwią jest. Test był wadliwy. To koniec nadziei. Jutro już @ pełną parą.

Niestety możliwe i co gorsze prawdziwe, jak zwykle zresztą. te tanie testy były lepsze, przynajmniej nie pokazały fałszywie dodatniego wyniku.

dziewczyny proszę ocencie mój test.
działać dzisiaj z mężem chyba warto co? myślę że owu bedzie za dzień może niecałe dwa nawet...

mou ale tempke masz ładną.... ja nie wierzę

Niestety możliwe i co gorsze prawdziwe, jak zwykle zresztą. te tanie testy były lepsze, przynajmniej nie pokazały fałszywie dodatniego wyniku.

MOU ściskam Cię cieplutko, wiem że takie oczekiwanie na ostateczny wynik (jak na wyrok:wściekła/y:) jest koszmarne

dziewczyny ja zakończyłam dni płodne i zaczynam dłuuuuuugie oczekiwanie do terminu @ (całe 8 dni)
naturalnie pobolewa mnie podbrzusze a jutro najdalej pojutrze będę miała zachcianki i mdłości ;-)

reklama
Kinga :laugh2: No kogo moje oczy widzą :laugh2: Teścik śliczny pozytyw - trzymam kciuki za dwa tygodnie za ciążowy :tak: Sol z tej strony ;-)

Powodzenia dla wszystkich ;-)

Do góry