reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Mou kurcze nadrobiłam dzisiaj wiadomości i też myślę że nic straconego...Pamiętasz mój test super fałszywy?? Ale to był jednen z tańszych i już w życiu go nie kupię, a Ty robiłaś tym droższym...Wiem że Ci cieżko ale czekaj do jutra - postaraj się nie myśleć.
Kinga test owu pozytywny wg mnie:-):-) Aż Ci zazdroszczę bo ja nie mam się nawet do kogo przytulić - dopiero za 1,5 mies. Ale mój mężuś zadzwonił dzisiaj do mnie z życzeniami walentynkowymi, podejrzewam że tylko dlatego że jest tam sam i żal mu tyłek ściska...:-) Jeśli byłby na miejscu to nie sądzę żeby pamiętał...

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny, o 17 zrobiłam test i wyszły dwie tłuste krechy;)
Teraz już trzymam podwójnie kciuki za Wszystki.
Mou, nawet jeśli teraz miałoby się nie udać, to w przyszłym cyku bankowo. Czuję to w moczu;) Jak nie, to przyleć mnie kopnąć;)

roseann GRATULUJE!!!:-)
MOU jak tam? Mam nadzieje ze sucho i ze tescik pozytywny.Czekam na wiesci i trzymam mooocno kciuki.

fioletowa a moze przez przeziebienia taka tempka u Ciebie niska??
Kiedys widzialam wykres na 28dni gdzie dziewczyna byla w ciazy a tempka nie byla wyzsza niz 36,6.Caly cykl miala zawsze niską tempkę,tak jak ty,bo tez masz niska zawsze.Wiec nie spisuj na straty;-)

Ostatnia edycja:
reklama
ja nie wiem sama, teraz jestem trochę podziębiona, ale to takie dziwne jest - mam mocno podrażnione gardło, katar i flegmę na gardle i ona mi przeszkadza w normalnym oddychaniu, a jak oddycham ustami to chyba sobie wychładzam??? więc pewnie cos na rzeczy jest że ta tempka jest niższa przez to...
nienawidzę tego czekania...

Do góry