reklama
Fioletowa - no to fakt, szaleje jak opętany... może spróbuj pomierzyć kilka dni rtęciowym co?
Ja już jestem opętana.... jeszcze kilka minut z nosem w monitorze przy pozytywnych testach i M wezwie egzorcystę
ooo - moim testem który wytrwale czeka na półeczce w 6 dpo i jaki pozytywny!!! http://www.countdowntopregnancy.com/pregnancy-test-gallery/image.php?galleryid=13307
Ja już jestem opętana.... jeszcze kilka minut z nosem w monitorze przy pozytywnych testach i M wezwie egzorcystę

ooo - moim testem który wytrwale czeka na półeczce w 6 dpo i jaki pozytywny!!! http://www.countdowntopregnancy.com/pregnancy-test-gallery/image.php?galleryid=13307
Ostatnia edycja:
Witam Sie
Mama super ze betka urosla
Fioletowa jak tam nastawienie?
Pajka jak sie czujesz?
Mou wroze Ci ze idziemy razem na grudzien:d z Fioletowa oczywiscie
Wczoraj bylam na rozmowie kwalifikacyjnej czekam dzisiaj z niecierpliwoscia na telefon jeju mam taka nadzieje ze zadzwonia
Mama super ze betka urosla
Fioletowa jak tam nastawienie?
Pajka jak sie czujesz?
Mou wroze Ci ze idziemy razem na grudzien:d z Fioletowa oczywiscie
Wczoraj bylam na rozmowie kwalifikacyjnej czekam dzisiaj z niecierpliwoscia na telefon jeju mam taka nadzieje ze zadzwonia
Siwa - gdyby jakimś przedziwnym cudem (a że ja w cuda nie wierzę) to ja jeszcz na listopad bym była konkretnie 19 listopad - sprawdziłam specjalnie przed chwilką
:-) a gdyby jakimś cudem miałabym mieć cesarkę - czego nie chcę, to chciałabym datę taką : 11.11.2012 albo 12.11.2012 hi hi
:-) a gdyby jakimś cudem miałabym mieć cesarkę - czego nie chcę, to chciałabym datę taką : 11.11.2012 albo 12.11.2012 hi hi
Ostatnia edycja:
reklama
kariin
Fanka BB :)
Mou ja tez nie znalazlam takich informacji, z drugiej strony mysle ze choc jeden powinien zyc a nie zero, i to zero dobija, mysle o tym in vitro, jak bedzie szansa to dlaczego nie, wiem ze sama sobie stawiam diagnozy i wogole, w poniedzialek wizyta u ginekologa i moze on cos madrego mi powie
zeby tylko pecherzyki byly jeszcze, spermogram powturzymy ale wole za 3 miesiace, do tego czasu powinnam nabrac sil na ewentualny wyrok, coz lepiej w ta strone niz udawac ze napewno sie pomylili i potem bardziej cierpiec, licze ze witaminki poprawia ruchliwosc i ilosc o tyle by bylo mozliwe zajscie w ciaze w naturalny sposob, bo inaczej to kase musze zbierac i urlop do polski robic ja to pol biedy ale moj M pracujac w wiezieniu bedzie mial ciezko z takim np miesieczny urlopem w De to nas napewno nie bedzie stac na invitro. No coz zakanczam ten temat bo zwarjuje, postaram sie zajac praca, dziecmi i domem, no i moim ukochanym.
Dzis moje dziecie to starsze wymyslilo sobie ogrudek swoj wlasny wiec bede miec duzo pracy na polu hehe, ale lubie grzebac w ziemi co dziwne bo zawsze mowilam ze to glupota meczyc sie i brudzic a tu odmiana
, potem na kawe mam poleciec do kolezanki a wieczorem kino domowe z dziecmi taka fajna tradycja w piatki, chipsy popkorn i cos gazowanego jedny slowem w piatek wieczorem nie ma zakazow na tego
Wczesniej jak byly mniejsze to robily bilety do kina hehe mam jeszcze kilka schowanych, teraz im sie juz nie chce ale o kinie nie zapomnialy wrecz 3 razy w tygodniu przypominaja mi ze tuz nie dlugo i czy mam nowa bajke
Dzis moje dziecie to starsze wymyslilo sobie ogrudek swoj wlasny wiec bede miec duzo pracy na polu hehe, ale lubie grzebac w ziemi co dziwne bo zawsze mowilam ze to glupota meczyc sie i brudzic a tu odmiana
Wczesniej jak byly mniejsze to robily bilety do kina hehe mam jeszcze kilka schowanych, teraz im sie juz nie chce ale o kinie nie zapomnialy wrecz 3 razy w tygodniu przypominaja mi ze tuz nie dlugo i czy mam nowa bajke