reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

:-p
he he - ja, gdybym znów przenosiła to termin wypadłby na 1.12.12
12 dni przenosiłam. Wysuszone to moje było jak śliwka na święta he he he

Moje dziecko schizuje... zaczynam się martwić :-D
Lata mała muszka - a niunia do niej "ojdejdź mecho ty!!! mucho ty!!! " ona się poprawia sama jak coś jej nie pasuje hi hi. Po czym mucha usiadła na telewizorze, a niunia do niej: "mucho - nie oglądaj moich bajek!!" ja kiedyś zacznę sikać ze śmiechu, zamiast sikać na testy to na kanapę będę he he he
Kariin - jak wolisz, ja bym zrobiła teraz jeszcze raz, być może pieniądze w błoto idą na te witaminki. A nawet jeśli nie idą w błoto, jeśli faktycznie coś jest nie tak, to ja bym zrobiła dla potwierdzenia, i po trzech miesiącach sprawdziła jak będzie to wyglądać po witaminkach. Mojemu się poprawiło o 2% w ciągu 3 miesięcy nieregularnego brania bio-selen plus cynk.

Ostatnia edycja:
reklama
Ej dziewczyny nie wiem czy mnie zabieracie ale idę z Wami i już! :tak:

Mojemu M wyskoczył dysk. :szok: JA już zupełnie wariuje, bo zamiast go żałować, pierwsza myśl była taka żeby tylko zdążył dojść do siebie przed kolejną owu :zawstydzona/y: Ale dotarło to do mnie. Nie może mi chęć zajścia w ciążę przesłaniać świata i innych przecież...

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, to nie ma wyjścia tylko na listopad - grudzień szykować się wszystkie :-)

Kariin ściskam cieplutko. Będzie dobrze.

A moja córa na wieść o dzidzi w brzuchu mamy powiedziała:
dobze mamusiu, tylko zeby była dziewcynka bo ja chłopcyków nie lubię :-D:-D:-D

ja tez chce na listopad :((( 

Mou nie chce mojego stresowac kolejny badaniem, o to tragicznie przechodzi chodz nie chce tego pokazac ale ja to widze, dlatego zaczekam te 3m co ma byc to bedzie witaminy nie zaszkodza i tak juz zaplacilam za nie wiec ok, a jak moga poprawic ruch i liczbe to warto zaryzykowac, kolejna sprawa jest taka ze jak wynik by sie teraz powturzyl to bym nie dala rady, tak to moge sie oszukiwac a za 3 m powinna byc poprawa ja sie przyzwyczaje do tematu oswoje z wszystkim i powinnam podolac, dzis dopiero wychodze po malutku z wlasnego dolka wiec chce sie trzymac wlasnej nadzieji i nie odbierac sobie jej az tak szybko :) 

ha ha ha - bo ja jestem jak kot, oznaczam sobie terytorium :-D
Moniś idziemy wszystkie na listopad, bez dwóch zdań !!! Ty już za 4 dni możesz zatestować :tak: piękny wykresik masz :-)
A ja tam swojego M nie oszczędzałam jak był chory he he - owu to owu :-D
Kariin - ok. rozumiem, bo mimo iż mojego wyniki są nie najlepsze to jakie takie są. Wiem co czuł jednak jak się dowiedział o wynikach. Też był załamany. Ale ja dalej jestem przekonana o błędzie w badaniu
yes2.gif

Ostatnia edycja:
reklama
i tej mysli sie trzymam ze moze nie bedzie trza powtarzac spermogramu, oby oby a jak sie nie uda to bedzie mi milo zobaczyc ladne wyniki mojego m :)

Do góry