reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Pajkaa - odjazd!!! Cieszę się niesamowicie!!! drugi siusiaczek :-) będziesz miała sajgon z dwoma chłopakami! ale jazda!!! no i zdrowy przede wszystkim! :-D:-D:-D

Moniś - o 9 miesiącach pisałam:tak:, a siostrze powiedz że pępkiem świata nie jest i nigdy nie będzie. Dziwię się że to przeżywasz, bo powinnaś sama powiedzieć jej do słuchu, i odłożyć słuchawkę po skończonej rozmowie z czystą satysfakcją i niczym nie zmąconym przekonaniem że to Ty masz rację. Dla mnie nie ma problemu. Ta Twoja siostra musi nieźle jechać po psychice, i to jej sposób na życie. Nie daj się, bo Ci na starania źle wpłynie. :-);-)

o bratowej pisałam ale to z szybkości he he

Mou młodszy brat już zadzwonił i się ze mnie śmiał, ze chyba mało mam z bratową do czynienia, że się tym przejmuje. Jak zadzwoniła do niego to zaraz mi zadzwonił, ze mam się nie przejmować. :tak: Uspokoił mnie.

jestem :)
dzidzia zdrowa
bedzie SYNEK:d:d jestem przeszcześliwa:):)
fotki wkleje pozniej :)

Pajeczka gratulacje :-):-):-) czyli będziesz miała drugiego faceta:-D

A powiedz co miałaś robione? USG pod kątem przezierności karkowej czy coś jeszcze?

Ja się bardzo tych badań boję, bo mam siostrę z ZD i chociaż na to miał głównie wpływ wiek mojej mamy (42lata) to i tak się tym stresuję, chociaż wierzę że dzidzia będzie zdrowa :tak:

Moniś takimi roszczeniowymi ludźmi nie warto się przejmować. Wrzuć luz bo jeszcze Ci stres na owu wpłynie :-)

Ostatnia edycja:
Pajka gratulacje super, ciesze sie :) fajnie wiedziec co sie nosi pod serduszkiem :)

Enia co twojego postu to fakt mam 2 dzieci ale z pierwszego slubu, teraz to inna bajka, inny partner i cala reszta.

Zalamanie wlasnie lecze, bedzie dobrze, choc mnie sciska dzis slyszalam jak w rozmowach w toku, kobieta powiedziala do swojego partnera bedziesz tata a on bede tata i tak podobno w przez pare minut, chodzi mi o to ze moj luby moze nim tak naprawde nie zostac, wiem wiem jest tata bo wychowuje moje skarby, ale ojciec biologiczny zabronil uzywania tego slowa do mojego M, i tez wiem ze pomino to jest tata tej moje cudnej 2 ale inaczej jest jak sie ma dziecko od malutkiego skarba po coraz wiekszy a inaczej jak nagle zostaje sie tata 5 latka i 3 latki prawda ?? nom to tyle :)

Ostatnia edycja:
a niemoge edytowac hehe Mou kurcze slepa bylam bo odpisalas Eni, dzieki wielkie :)

tak to racja moj M jest dla mnie oczywiscie jedynym i tym wlasciwym, ale z drugiej strony dobrze ze mam moja dwojke bo nie ma tej pustki w domu, i jest duzo smiechu, wiem ze moj ukochany pragnie dziecka i ja tez pragne ojj i to jak, choc nie ktorzy moga pomyslec ze juz mam dwa cudy, i chce jeszcze wiec tak jeszcze chce nawet 2 cudy anawet 3, tak sobie tez myslalam o in vitro i ze jak by mi sie udalo i jak zostana jakies moje jajeczka to oddam, niech i inni beda szczesliwi.

Pewnie powiecie ze to przesada ale ja juz tak mam wybiegam w przyszlosc extremalnie :) ale milo sobie tak po wyobrazac jak tule swoj 3 a potem 4 skarb, no i jak moj luby ma to malenstwo na rekach, kurcze czasem te wizualizacje mam tak silne ze i snie o tym, a jak o tym mysle to wydaje mi sie ze jest jak wspomnienie, cos co mialo miejsce :) no i znow stwierdzam ze osiagam chyba juz nie osiagalne poziomy zafasolkowania chodzi mi o warjacje na ten temat :)

reklama
pajeczko grtuluję :-D no i złośliwie czekam aż napiszesz jak szanownej teściowej kopara w dół poszła - serio mam nadzieję że jej w pięty pójdzie wasza radocha :-D

Do góry