Moniś31
Fanka BB :)
No to z cyklami i tak jesteś za mną
tak czy siak myślę, że czas na nas
ja datę porodu mam na 16 listopada lub 15 grudnia 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Walczy z tym do ok roku dziecka. jednak trzeba przyznać, ze gdy przejdzie rok jest troskliwą matką. MASAKRA
ja też chcieć
pamiętam to uczucie jeszcze jak się jest w ciąży i czeka się na ruchy dzidzi... echhh co za wspaniałe wspomnienia. Do tej pory pamiętam dokładnie jak czułam stópki mojej niuni wbijające się w żebra hi hi
Ta moja bestia tak się ułożyła, że kopała tylko w jedno miejsce. Prawie całą ciążę mój leniwiec spędził z pupą na dole, główką pod moim sercem a nóżkami przy wątrobie, i tylko tam kopała. Co badanie to ona leżała tak samo! Już miałam dość, bo ile można dostawać kuksańce w jeden bok? Ale mimo wszystko uwielbiałam to... mmmm chcieć jeszcze raz... nie, ja chcę jeszcze dwa razy!!! 

moja ginka twierdzi że jeśli organizm zajdzie w ciążę po tak krótkim czasie to znaczy że jest gotowy - moja mama po urodzeniu mnie przez cc dowiedziała się że jest w ciąży jak ja miałam 4 miechy - więc hehe tak jakbyś ty zaszła w ciążę teraz... dało się![]()

Zadzwoniłam dzisiaj do mojej mamy z radosną nowiną, a moja rodzicielka mnie zgasiła: żartujesz sobie?
wzięłam ją z zaskoczenia i to dlatego![]()

jestem
dzidzia zdrowa
bedzie SYNEK:d:d jestem przeszcześliwa
fotki wkleje pozniej![]()
nawet nie musieli mi mówić że to "ona" sama widziałam dokładnie, nie dało się pomylić

Mary - bo chłopaka łatwiej jest podejrzeć :-) u mnie było widać w 14 tygodniu że to dziewczynka, bo akurat super pozycję sobie wybrałanawet nie musieli mi mówić że to "ona" sama widziałam dokładnie, nie dało się pomylić
![]()