reklama
mou ja w tym miesiącu będę twarda - tak ja w poprzednim - nawet jednego testu nie zmarnowałam ;-)
Kurcze - ja nie dam rady, jestem miękka jak kupka niemowlaka
myślałam że dam radę, ale nie dam, już to wiem, bo zaczęłam się objawów doszukiwać, i pewne mam. Boli mnie podbrzusze jak na @. Wczoraj był spokój, nic mnie nie bolało, a dzisiaj! Nawet cycki mnie zaczynają boleć a antenki są bardziej wrażliwe. No i proszę - nakręcacz numer 1 ze mnie jest. Ale przez to czas do @ mi się tak nie dłuży. Wiem że postanowiłam nie testować przed terminem @ ale to jest tłumienie moich naturalnych reakcji he he heehe he he
ja nie wytrzymuję bez testów, dla mnie to nałóg
Już mam urojone objawy.
Ciekawa jestem czy są jakieś kluby anonimowych teściarzy? Kwalifikuję się jako przypadek opętany do granic
No i kij z moim postanowieniem - częściowo, bo faktycznie tych dobrych drogich testów nie ruszę, dopóki @ się nie spóźni, a tempka będzie dalej śliczna... ale - no właśnie jest bardzo przeogromne ALE
Właśnie zamówiłam te tanie sikańce hlip hlip...

eeeee..... wcale mi nie jest z tym źle

mary-beth
Fanka BB :)
Witam się!
Dziś miałam wreszcie odkładane badanie ginekologiczne poporodowe i wyobraźcie sobie, że lekarz powiedział mi, ze nie muszę w ogóle czekać z następną ciążą, jeśli nie chcę!
;-) Chyba tu jest inne podejście niż w PL. Wiadomo, ze taka decyzja wymaga namysłu, bo to obciążenie dla organizmu, ale generalnie przeciwskazań medycznych nie ma. Zaskoczona jestem mimo wszystko, bo raz, ze miałam CC, dwa, że jednak słyszałam zalecenia - czekać 1,5 roku od porodu do nast. zajścia itd... 
Co u Was?
Pajka - jak samopoczucie?
Mousefish - trzymam kciuki za teścik! Cierpliwości!
Moniś - widzę, że i Ty będziesz testować, wiec kciuki zaciśnięte.
Nenete - ja niedługo będę miała podobny problem... Moja córcia na razie jest malutka, ale już składaliśmy podanie o przedszkole dla niej od październka... Aż mi chyba serce pęknie, jak ją będę musiała taką malutką zostawić...
Wybaczcie moje wloty i wyloty, ale u mnie nadal zagwozdka czy czekać z drugą dzidzią do 2014, czy jednak rozważyć szybsze staranka...

Miłego weekendu!
Dziś miałam wreszcie odkładane badanie ginekologiczne poporodowe i wyobraźcie sobie, że lekarz powiedział mi, ze nie muszę w ogóle czekać z następną ciążą, jeśli nie chcę!
;-) Chyba tu jest inne podejście niż w PL. Wiadomo, ze taka decyzja wymaga namysłu, bo to obciążenie dla organizmu, ale generalnie przeciwskazań medycznych nie ma. Zaskoczona jestem mimo wszystko, bo raz, ze miałam CC, dwa, że jednak słyszałam zalecenia - czekać 1,5 roku od porodu do nast. zajścia itd... 
Co u Was?
Pajka - jak samopoczucie?
Mousefish - trzymam kciuki za teścik! Cierpliwości!
Moniś - widzę, że i Ty będziesz testować, wiec kciuki zaciśnięte.
Nenete - ja niedługo będę miała podobny problem... Moja córcia na razie jest malutka, ale już składaliśmy podanie o przedszkole dla niej od październka... Aż mi chyba serce pęknie, jak ją będę musiała taką malutką zostawić...
Wybaczcie moje wloty i wyloty, ale u mnie nadal zagwozdka czy czekać z drugą dzidzią do 2014, czy jednak rozważyć szybsze staranka...

Miłego weekendu!
Ostatnia edycja:
moja ginka twierdzi że jeśli organizm zajdzie w ciążę po tak krótkim czasie to znaczy że jest gotowy - moja mama po urodzeniu mnie przez cc dowiedziała się że jest w ciąży jak ja miałam 4 miechy - więc hehe tak jakbyś ty zaszła w ciążę teraz... dało się 

eeeee..... wcale mi nie jest z tym źle![]()
Mou wiem coś o tym, tydzień temu miałam mocne postanowienie że nie zatestuję i jakimś cudem chwilę później sikałam do pojemniczka

Zadzwoniłam dzisiaj do mojej mamy z radosną nowiną, a moja rodzicielka mnie zgasiła: żartujesz sobie?
wzięłam ją z zaskoczenia i to dlatego

R
RiSiA
Gość
dziewczyny prosze trzymajcie za mnie kciuki a raczej za dzidzie dzisiaj o 17:30 mam badania genetyczne
reklama
Moniś31
Fanka BB :)
Pajka daj znać jak wyjdziesz....