reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Pajkaa - ja to czekam po owu Fiolecika, co by dopiero móc ją nakręcać :-D u mnie nakręcanie właśnie się zaczęło. To już ten moment niestety... teraz szukam objawów he he

reklama
mou ja w tym miesiącu będę twarda - tak ja w poprzednim - nawet jednego testu nie zmarnowałam ;-)

Kurcze - ja nie dam rady, jestem miękka jak kupka niemowlaka :-D myślałam że dam radę, ale nie dam, już to wiem, bo zaczęłam się objawów doszukiwać, i pewne mam. Boli mnie podbrzusze jak na @. Wczoraj był spokój, nic mnie nie bolało, a dzisiaj! Nawet cycki mnie zaczynają boleć a antenki są bardziej wrażliwe. No i proszę - nakręcacz numer 1 ze mnie jest. Ale przez to czas do @ mi się tak nie dłuży. Wiem że postanowiłam nie testować przed terminem @ ale to jest tłumienie moich naturalnych reakcji he he heehe he he :-D ja nie wytrzymuję bez testów, dla mnie to nałóg :happy2:
Już mam urojone objawy. :tak: Ciekawa jestem czy są jakieś kluby anonimowych teściarzy? Kwalifikuję się jako przypadek opętany do granic:baffled:
No i kij z moim postanowieniem - częściowo, bo faktycznie tych dobrych drogich testów nie ruszę, dopóki @ się nie spóźni, a tempka będzie dalej śliczna... ale - no właśnie jest bardzo przeogromne ALE :zawstydzona/y:
Właśnie zamówiłam te tanie sikańce hlip hlip... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

eeeee..... wcale mi nie jest z tym źle :-D

Witam się!

Dziś miałam wreszcie odkładane badanie ginekologiczne poporodowe i wyobraźcie sobie, że lekarz powiedział mi, ze nie muszę w ogóle czekać z następną ciążą, jeśli nie chcę! :shocked2:;-) Chyba tu jest inne podejście niż w PL. Wiadomo, ze taka decyzja wymaga namysłu, bo to obciążenie dla organizmu, ale generalnie przeciwskazań medycznych nie ma. Zaskoczona jestem mimo wszystko, bo raz, ze miałam CC, dwa, że jednak słyszałam zalecenia - czekać 1,5 roku od porodu do nast. zajścia itd... :confused:

Co u Was?

Pajka - jak samopoczucie?

Mousefish - trzymam kciuki za teścik! Cierpliwości!

Moniś - widzę, że i Ty będziesz testować, wiec kciuki zaciśnięte.

Nenete - ja niedługo będę miała podobny problem... Moja córcia na razie jest malutka, ale już składaliśmy podanie o przedszkole dla niej od październka... Aż mi chyba serce pęknie, jak ją będę musiała taką malutką zostawić...

Wybaczcie moje wloty i wyloty, ale u mnie nadal zagwozdka czy czekać z drugą dzidzią do 2014, czy jednak rozważyć szybsze staranka... :confused::confused::confused:
Miłego weekendu!

Ostatnia edycja:
moja ginka twierdzi że jeśli organizm zajdzie w ciążę po tak krótkim czasie to znaczy że jest gotowy - moja mama po urodzeniu mnie przez cc dowiedziała się że jest w ciąży jak ja miałam 4 miechy - więc hehe tak jakbyś ty zaszła w ciążę teraz... dało się :-D

eeeee..... wcale mi nie jest z tym źle :-D

Mou wiem coś o tym, tydzień temu miałam mocne postanowienie że nie zatestuję i jakimś cudem chwilę później sikałam do pojemniczka :-D:-D

Zadzwoniłam dzisiaj do mojej mamy z radosną nowiną, a moja rodzicielka mnie zgasiła: żartujesz sobie?
wzięłam ją z zaskoczenia i to dlatego:rofl2:

Pajkaa - wsio budiet jak najbardziej w porządeczku :tak: Dzidziuś będzie zdrowiusieńki, bo niby czemu miałoby być inaczej? Kochana - zasłużyłaś sobie na cudownego bobaska, który dożyje setki w pełnym zdrowiu !!! :-):tak:

reklama
Do góry