reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Ewcia no to bedzie zabawa :)
Mi sie marzy znow na maj...czyli w sierpniu powinno sie udac...ale nie wierze.zreszta juz sobie odpuszczam, bo mam dosc.Jak bede pewna ze wyniki meza sie poprawily to kto wie, ale teraz...lepiej sie cieszyc soba niz wyliczac :)

reklama
powiem wam dziewczyny, że ja powoli trace nadzieje ze w końcu uda mi sie zafasolkować. Im bardziej poznaje własne ciało tym mniej rozumiem co się dzieje. Chyba trzeba poprostu odpuścić, i nie myśleć tyle o tym. Tylko jak to zrobić jak wokoło rodzi się tyle cudnych maleństw.

Chyba trzeba poprostu odpuścić, i nie myśleć tyle o tym. Tylko jak to zrobić jak wokoło rodzi się tyle cudnych maleństw.

odpuścić, nie myśleć tyle, tylko korzystać z życia i przyjemności :tak::-D:tak: głowa do góry, będzie dobrze .... :tak::-);-)

Ewcia, aż 3 tygodnie...... no to inna bajka..... chociaż na razie to jednak liczymy,że ta @ się nie pojawi, i są szanse na wakacje już we czwórkę ....:tak::-D:tak: oj zaciskam kciuki coraz mocniej .....:tak::-D:tak:

miłego dzionka :tak:

a ja dzisiaj popołudniem wyjeżdzam nad jeziorko, i jak dopisze pogoda to przedłużamy sobie weekend o 3 dni i wracamy w środę, więc pewnikiem odezwę się dopiero w czwartek, :tak::-D:tak::cool2: przyjemności

Glowki do gory staraczki, napewno nam sie uda!
No i chcialam sie pozegnac, bo dzisiaj wiczorem wyjezdzamy nad morze, 3majcie kciuki za wmiare skapa @ u mnie. Buziaczki moje skarby!

gwiazdeczka owocnego wypoczynku :-D

u mnie tyz nic... robilam tescik i nic i tego samego dnia dostalam @:wściekła/y: a to az 12 euro test......... och och drogie zeby robic za kazdym podejrzeniem........

Gwiazdeczo,jarzebinko milcyh pobytow...

A ja @ dalej niet,,chyba jutro zrobie T jak test,,hyh,boje sie rozczarowan,,non stop sa,,takze w sumie nie zdziwe sie z jednje krechyy:-:)zawstydzona/y:

Czesc czołem,,,dzien dobry

U mnie *****,jedna krecha,,czyli normlaka,,ale gdzie ta @,,,:sorry2:

Jemy nalesniki i zmykam do szwagierki pilnowac pracownikow malarzy,bo ona do pracy idzie...
milego dniaaa

kurcze,,dalej @ nie mam,,czekam,latam do kibelka,,,niehc juz przylezie,,bo za tydzien na wakacje brykam i z @ to nie chce jechac,,ech:(

reklama
Do góry