reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Ja jestem...czekam tylko az Patryka wykapie i poloze i juz sama bede mogla spokojnie polezec z laptopem:)
Rysica na bank ciaza! szukaj imion;) zazdroszcze bycia kwietniowka;)
Jak zajde w ciaze to na pewno Was nie opuszcze, nie chce mi sie znowu przedstawiac, mowic o sobie i przede wszystkim zapominac o Was, tu sobie zostane, tu mi dobrze;)
IiM ide na childcare:) o opiece nad dzieciaczkami sie poucze.
Ullana my nie mamy niani, jakos nie woobrazam sobie szukac;) u sasiadow zawsze mzemy zostawic P. ale nigdy jeszcze tego nie zrobilismy. MNie w ie nie ciagnie do wychodzenia, w PL nadrabiam:) Maz nie usiedzi na dupsku wiec ciagle gdzies biega i z kims sie widuje, ja jakos daje rade.

reklama
..oki - teraz my idziemy do wanny z niunią - dzwoniłam do lekarza - bo znów ma zaparcia - 4 dni kupki nie robi !!! Co prawda zawsze robiła co drugi dzień jako niemowlę, ale potem codziennie raz. A teraz już drugi taki przypadek. trzy dni nie robiła - nagle zrobiła takiego olbrzymiego bobka, i po tym bobku znów nie robi od 4 dni - i boję się że ją brzuszek może zaboleć. Lekarz powiedział że czasem tak jest i jak kolejne dwa dni nic - to żeby przyjść do poradni ...
Pije baardzo dużo płynów. Wczoraj wypiła trzy kubki kompotu z suszonych śliwek i dalej nic, całe starte jabłko, dziś też starte całe jabłko... już nie wiem co robić!!! Brzuszek wzdęty, wczoraj ciepła kąpiel nic nie dała... na szczęście nie boli brzunio - ale jak po tych poprzednich trzech dniach zrobiła tego bobka - to przy robieniu bolało ją...
idziemy spać z nią - poleżeć... poczytać - potulać...
Więc żegnam się do juterka :-D

MOU ja tam tylko sie przywitalam i raczej poczytalam co dziewczyny pisza, tloczno tam, a ja wole odrobine mniejsze grona, bo wtedy mozna sie bardziej zgrac. A jakas taka dzisiaj jestem "na nie". Pewnie dlatego tak pisze:-) Do tego jakies pryszcze mi wysoczyly, czekam na kolejne tygodnie, bo w ciazy mam piekna cere i super wlosy, tylko na poczatku jak hormony szaleja, to jestem taka rozlazla i pryszczata.

to ja dziś na koniec napiszę, że jestem po wizycie...uff
szyjka do bani, leki mam dobrze ustawione...nic tylko leżeć :-( no trudno
i nie wiem czy pisać czy nie.....a nie napiszę, to może jak to mówią nie zapeszę :-p:sorry:
po USG za 3 tyg dam znać

a na inne forum wstąpię po 12 tyg
no i stąd się nie ruszam
moje dziewczyny na październiku 07 urlopują i nic nie piszą :-(

idę spać, bo już wymiękam po tych emocjach
zamelduję się jutro

Mou powodzenia w przytulankach
a z tymi zaparciami, to dziewczynka z Lili przedszkola tak ma i jej mama była z nią w poradni dietetycznej - ustawili małej dietę i jest dużo lepiej....może w tą stronę spróbuj

MOU przykro mi z powodu brzuszka, moze faktycznie dieta? wiecej blonnika? musli wlasnej roboty, wszelakie produkty owsiane i orkiszowe, otreby, siemie lniane przede wszystkim. Ja Patrykowi zawsze do musli wrzucam lyzeczke ziarenek siemienia lnianego. Poza tym je tylko ciemny chleb, slodyczy nie dajemy i innych swinstw.
Moze jakis blad w diecie faktycznie?
Ullana lez wiec i odpoczywaj!

Ja musze sie czym zajac bo moj dol przeistoczyl sie w row marianski, siedze i wyje, co tego wczoraj i dzis nie moglam wyjsc bo mama na nocki chodzi, dopiero jutro i to juz bedzie ostatni wieczor:(
Nie wyobrazam sobie ze znowu nie bede mogla codziennie pogadac i posmiac z mama, Patryk nie bedzie mial ukochanych dziadkow, juz bede sama w domu, a tutaj ciagle z kims i ciagle bylo do kogo gebe otworzyc:( oj zle mi, nienawidze tego stanu... piatek zbliza sie wielkimi krokami a jeszcze lot mam wieczorem wiec caly dzien bede sie stresowac:(

Ullana - pisać pisać :D a co chciałaś napisać? serduszko słyszałaś?? :-)
Mąż się ze mnie śmieje, że noszę przy sobie test i cały czas się na niego gapię :-D
MOU - owocnych staranek :tak:

Kasiurek, wiem, że powinnam z porannego, ale ja w ogóle nie miałam w planach go kupować, ale jak usłyszałam, że beta najwcześniej na jutro, to się wkurzyłam i stwierdziłam, że zrobię jeszcze jeden...

Pajkaa - na prawdę, aż tak jaśniutki Ci wyszedł? :D pocieszające :)

tak :) a Ty masz taki rprzed a mi wychodzxily testy owu pozytywne:p

MOU przykro mi z powodu brzuszka, moze faktycznie dieta? wiecej blonnika? musli wlasnej roboty, wszelakie produkty owsiane i orkiszowe, otreby, siemie lniane przede wszystkim. Ja Patrykowi zawsze do musli wrzucam lyzeczke ziarenek siemienia lnianego. Poza tym je tylko ciemny chleb, slodyczy nie dajemy i innych swinstw.
Moze jakis blad w diecie faktycznie?
Ullana lez wiec i odpoczywaj!

Ja musze sie czym zajac bo moj dol przeistoczyl sie w row marianski, siedze i wyje, co tego wczoraj i dzis nie moglam wyjsc bo mama na nocki chodzi, dopiero jutro i to juz bedzie ostatni wieczor:(
Nie wyobrazam sobie ze znowu nie bede mogla codziennie pogadac i posmiac z mama, Patryk nie bedzie mial ukochanych dziadkow, juz bede sama w domu, a tutaj ciagle z kims i ciagle bylo do kogo gebe otworzyc:( oj zle mi, nienawidze tego stanu... piatek zbliza sie wielkimi krokami a jeszcze lot mam wieczorem wiec caly dzien bede sie stresowac:(
wsp,ółczuje :(

Witam!
Ja oczywiście po nocach,o tej porze wszyscy śpią.
My po wycieczce-fajnie było.Wrociliśmy ok. 21:00.Jutro na 6:00 do pracy.Dziś nadrobiłam zaległości w czytaniu,ale jutro znowu będę do tyłu.

Rysica życzę juro przyrostu...Dobrze jak niektóre wskażniki rosną.....Choć nie zawsze...;-)

No dobra idę spać bo nawet pisanie już mi nie wychodzi..

Zyczę wszystkim ładnej pogody na jutrzejszy dzień.

Dobrej nocki.....:rofl2:

DZIEWCZYNY!!! wybaczcie, ze nie pisalam caly dzien :-( Moj maz mial maly wypadek z okiem, troche farby mu kapło i do szpitala i wrocil no i caly dzien skakalam kolo niego jak dobra zonka :-)

MOU - no widzisz ale ze mnie wiesniara, Ty tu na mnie czekasz a ja co! A moj sluz kuzwa tak wodnisty ze sie zastanawiam czy to sluz w ogole jest czy co hahahaha. Mojego L. nie przekonalam do syropu, za to ja litrami MNIAMMM!

Kala - chyba razem bedziemy po tyłach na forum bo ja tez z czasem ciezko ostatnio ;-)

Rysica - ja tam widze cien :-) I trzymam kciuki i wierze, ze sie udalo :-)

Iza - zostan z nami, zostan z nami!!! Jak do papieza Ci wolam hehehe ;-)

Ullana - lez i dbaj o Was !!!!!!

Ollena - jeju ja tez zawsze przed wyjazdem juz kilka dni wczesniej mysle, mysle, martwie sie, stresuje i nie chce... Oj jak dobrze wiem jak to jest. A jak bardzo nie chcesz to po prostu nie lec :-)

Pajka - czekam na wynik Rysicy i wtedy Ci powroze. :-)

reklama
No to ja eszcze po ponownym przeczytaniu musze dopisac kilka rzeczy:

Mou - nie majstrowalismy dzisiaj bejbika i raczej nie bedziemy. Ja w ogole nie licze, ze od razu sie uda, to potrwa pewnie kilka miechów, chociaz chciaabym byc mama w 2012 :-) A sa u Was Mou jakies rozróby też? Pieprzone bezmózgie Angole zasrane :/

Iza - no nie za ciekawie jest u nas, ale bedzie dobrze, mieszkamy na obrzezach :-)

Rysica - kopiec kreta MNIAMMM!!!!!! Aha - test ciazowy juz Ci chyba dzisiaj dał odpowiedź :-) Krecha jest. Ani cień cienia, ani cień - po prostu krecha, jasna bo jasna, ale krecha. Powiem Ci, że ja o ciąży dowiedziałam się w 7tc. I test z moczu dziennego tez wyszedł podobny (W 7 TC!) a z porannego ciemna krecha była. :-)

Mou - powodzenia w starankach :-) :-) :-)

Powiem Wam dziewczyny, że jutro jade z Aleksem do koleżanki, ktora ma synka dwuletniego. I kurcze taaaaak mi sie nie chce, nie lubie jej za bardzo, ale chce, zeby Aleks sie mial z kim pobawic troche no i sama musze przeciez z kims gadac. Ale ja pierdziele, Polacy za granicą są zawistni jak nie wiem. WŁącznie z tą koleżanką. DLatego sie z nikim nie zaprzyjazniam. No, chyba, ze Mou lub Ollena bylyby moimi sasiadkami ;-)

Do góry