reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Adopcja była już po próbach in vitro, inseminacjach etc, etc. I fakt, udało im się w miarę szybko i do tego adoptowali 6 tygodniową dziewczynkę, która trafiła do nich prosto ze szpitala.
A Ty MOU Słonce skup się na serduszkowaniu;-)

No ja już najchętniej bym się skupiła, ale @ nie pozwala :-D

wypiłam cały kubeł mojej ukochanej herbatki ... mniami :) idę po jeszcze... jestem uzależniona od niej... mmmmmm

reklama
DZeikuje za przywitanie, dziewczyny! MAm nadzieje,ze zagoszcze tu na dluzej. Bo chyba potrzeba mi kogoss do wsparcia,bo sama zglupieje ze swoimi myslami,a na necie jestem bardzo zcasto! Przyjmiecie mnie??:)

Beata,dzis moj 20dc i u mnie nic temp nie drgnie,wiec ja to w ogole nie wiem jak to bedzie wygladalo...poki co staramy sie:D

A ja dzisiaj skończyłam litrowy słoik miodu....opróżnienie go zajęło mi jakiś miesiąc hihihi:-D:-D
Już nie wyobrażam sobie używania cukru np. do herbaty....a gorzkiej nie umiem wypić...za to z miodem...mniam

Ana - już zostałaś przyjęta, my tu często i gęsto więc się nie będziesz nudziła :)
Wstaw może swój wykresik co???

Sweety
- to jak lubisz miód (ja uwielbiam) to pewnie zasmakuje Ci moja herbatka - rooibos, ale taka naturalna bez żadnych dodatków, typu waniliowa rooibos. Ona ma naturalny posmak miodu - naprawdę! i jest naturalnie słodkawa! Pycha! No i idealna w ciąży! Żadnych garbników czy teiny.

Dobry wieczór :)
aga_83 - witaj:-)
Ja jutro mam usg genetyczne. Denerwuję się trochę.
Wiecie co się dzisiaj stalo - przygarnęliśmy jeża. Jest mały i nie przetrwałby zimy na dworze. Znalazł go w ogrodzie nasz Ringo. Teraz jeżyk śpi w kartonie w piwnicy:-)

zzaciskam kciuki będzie dobrze

znacie jakies super specyfiki na katar u takich maluszków??POMOZCIE!!!!

Ana juz Cie przyjełysmy:)

Pajkaa - u mnie tylko i wyłącznie sterimar baby. Zawsze działa.

Acha - po psiknięciu, jak wydzielina będzie wodnista zupełnie - w ruch idzie frida. My od niemowlaka to robimy, już co prawda nie pamiętam kiedy katar miała, ale jak była niemowlaczkiem - to była zima, więc odtykaliśmy jej nosek w ten sposób. Wszystkim polecam. Moja znajoma też tylko to teraz stosuje.

Ostatnia edycja:
reklama
Pajka posmaruj mu lozeczko naokolo Vickiem. A jego samego Vickiem dla niemowlat, Vaporup chyba sie nazywa, ale nie wiem dokladnie. No i mascia majerankowa pod nosem, poduszke jakas druga podloz zeby mial wyzej. krople do nosa tez sa dla maluchow, ja mam Nasivin.

Do góry