reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Pajkaa - nie, to było tuż przed 7 rano. U Was jest godzina później niż u mnie :)
Aldo - fajnie by było, gdybym miała taki sam przypadek jak Ty, ale szczerze w to wątpię. Jajnik mnie boli, brzuch mnie boli, 100 procentowa @ to jest niestety...

Ana - starałaś się bardzo krótko, my tu prawie wszystkie już po ładnych kilka miesięcy albo i lepiej. Najważniejsze że jesteście płodni, i to już tylko kwestia krótkiego czasu aż będziesz się z na,i dzielić radościami w ciąży :-)

reklama
MOU ja uwazam, ze powinnas przestac mierzyc te temperatury i wyluzowac. Masz @ a dalej temp Ci jakies farmazony sugeruje i nadal rozmyslasz...ja bym zbzikowala i to konkretnie.
Rysica nie znam sie ale trzymam kciuki:)
ja Wam powiem szczerze, ze juz mam dosc ciazy :( brzuch mi zaczyna rosnac, w nic sie nie mieszcze, nawet rajtki mnie gniota:( czuje sie w brzucgu dziwnie, ciezko, co chwile musze cos jesc i ogolnie samopoczucie takze psychiczne mam do dupy....ja chce juz koniec:(

JA wiem,ze krotko,tak nam sie udawalo poprostu. Moze stad tez ta moja niecerpliwosc teraz...Bo w sumie to nie wiadomo jak bedzie tym razem...Tak czy inaczej licze na to,ze w 2012 zostane jednak znow mama!

Mou, tak mialam najprawdziwsza @, A potem jej brak, mysle se, no z 6tc:) ide na usg a tu 11! :-)
Rysicaa skad ten spadek tempki wczoraj? Trzymam mocno za Ciebie :-)

aha Rysica ja u siebie zaobserwowałam tępy ból przy zagnieżdżaniu się zarodka teraz, oczywiscie nie wiedzialam o co kaman, ale to pamietam, na kilka dni po <3.

nie nastawiaj :p bo ja tez mialam taki tempy ból , ze ledwo chodziłam..., ale to było 10 dni temu wiec test chyba by juz wyszeł...

yyy a nie do godziny 11 się mierzy??

Pajkaa, to mam nadzieję, że u mnie już będzie tylko wysoko! Przez najbliższe 90 dni ;)
a u Ciebie mam nadzieję, że za dwa dni będą piękne dwie kreski.

Aldo - ze spadku tempki Pakaa mi implantacje wróży, ale ciort wie ;) oby ;)

podobno do 8 :) no kciuki zaciskam:)

Pajkaa - nie, to było tuż przed 7 rano. U Was jest godzina później niż u mnie :)
Aldo - fajnie by było, gdybym miała taki sam przypadek jak Ty, ale szczerze w to wątpię. Jajnik mnie boli, brzuch mnie boli, 100 procentowa @ to jest niestety...

Ana - starałaś się bardzo krótko, my tu prawie wszystkie już po ładnych kilka miesięcy albo i lepiej. Najważniejsze że jesteście płodni, i to już tylko kwestia krótkiego czasu aż będziesz się z na,i dzielić radościami w ciąży :-)

no ja bo ja caly czas nastawiona, ze Ty z PL :p

MOU ja uwazam, ze powinnas przestac mierzyc te temperatury i wyluzowac. Masz @ a dalej temp Ci jakies farmazony sugeruje i nadal rozmyslasz...ja bym zbzikowala i to konkretnie.
Rysica nie znam sie ale trzymam kciuki:)
ja Wam powiem szczerze, ze juz mam dosc ciazy :( brzuch mi zaczyna rosnac, w nic sie nie mieszcze, nawet rajtki mnie gniota:( czuje sie w brzucgu dziwnie, ciezko, co chwile musze cos jesc i ogolnie samopoczucie takze psychiczne mam do dupy....ja chce juz koniec:(

Ja również w pierwszej ciąży czułsm się zdołowana psychicznie , ale z czasem to mija, nie przejmuj się. Jeśli masz taką możliwość , to pomaluj się ładnie , ubierz i idź na miasto pooglądać ciążowe ciuszki , być może sobie coś upatrzysz. Wtedy na pewno Twoje samopoczucie się poprawi.

alebur dziekuje ale wlasnie wrecz przeciwnie. Kupilabym sobie cos, jezdzimy czesto na zakupy i ja nawet nie ogladam bo to wszystko normalne nie dal mnie, nie ma sensu kupowac, a ciazowe to takie szaro-bure wory :( nic mi sie nie podoba...

Ollena jestes szczupła laska, to kup sobie cosik rozmiar wiekszego i juz ;-) Ja tez w ciazy samopoczucie mam do dupy, jeszcze te cholerne straszne mdłości ;-(

Pajka i Rysica - trzymam za Was i juz nie nastawiam ;-) a ktore to Wasze cykle staran?

Ostatnia edycja:
Ollena moze poszukaj w internecie , widziałam wiele ciuszków naprawdę bajecznych , żadne szare worki , tylko kolorowe piękne ubrania ;) I powinnaś się cieszyć ciążą !!!!

reklama
aldo - 7my cykl...
A mnie dalej podbrzusze boli - ale i macica i jajnik...
Ja już nie wiem... Jakby to było owu, to chyba bym miała (jak zwykle) mega ochotę na sex, a ja ochoty na sex w ogóle nie mam...
na dodatek chodzę jak śnieta ryba i najchętniej to bym się spać położyła, ot co!
niedziękuję ;)

Do góry